Afbeelding

advertorial Ontdek schatten op de Snuffelmarkt in Veldhoven

Advertorial

Hou je van schatzoeken en vintage-vondsten? Zet dan zondag 3 maart in je agenda, want de snuffelmarkt in Congrescentrum NH Koningshof Veldhoven staat klaar om jou te verwelkomen voor een dag vol ontdekkingen en gezelligheid.

Met maar liefst 300 kramen belooft deze markt een waar paradijs te zijn voor liefhebbers van oude spullen en unieke vondsten. Of je nu op zoek bent naar die ene retro blouse, een prachtige vaas, een verborgen parel van een boek, een leuk opknapkastje, of een doos vol met nostalgische LP’s, je vindt het hier allemaal. Wandel tussen de prullaria, laat je verrassen door de diversiteit aan items en geniet van het gezellige struinen langs de kraampjes. 

Entree
Voor de prijsbewuste shopper: de entree voor volwassenen bedraagt € 4,- en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. En maak je geen zorgen over parkeren, want dat is gratis op het terrein van Koningshof. 

Dus pak je agenda erbij, nodig je vrienden en familie uit en kom langs op zondag 3 maart tussen 9.00 en 16.30 uur voor een onvergetelijke dag vol schattenjacht en gezelligheid op de snuffelmarkt in Veldhoven.