Afbeelding

advertorial SintSalaBim presenteert... Ritmo zoekt zijn talent

Advertorial

advertorial

SintSalaBim presenteert... Ritmo zoekt zijn talent

Ritmo gaat naar het kasteel van Sinterklaas omdat hij heel graag Piet wil worden en Sinterklaas wil helpen. Maar waar is Ritmo goed in? Kadootjes inpakken? Pakjes rondbrengen? Gekke kunstjes doen? Pepernoten bakken? Ritmo weet het niet.

Samen met Bonita loopt hij door het kasteel om te kijken wat hij het beste kan. Maar overal waar ze komen is het een enorme rommel in het kasteel. Waar komt al die rommel toch vandaan? En zal Ritmo iets vinden waarmee hij Sinterklaas kan helpen? 

Probeercircus

Ritmo zoekt zijn talent is een vrolijke voorstelling voor jong en oud met veel circus en dans. Voor aanvang van de voorstelling kun je in het probeercircus onderzoeken of je zelf een Pietentalent hebt. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om Sinterklaas een handje te geven.

De voorstellingen zijn in Het Klooster op zaterdag 25 november 15.00 uur, start probeercircus 14.15 uur. Zondag 26 november 12.00 uur, start probeercircus 11.15 uur. Zondag 26 november 15.00 uur, start probeercircus 14.15 uur. Toegang € 7,50 + € 1,50 servicekosten per bestelling. Info en tickets via www.Sintsalabim.nl.