Afbeelding

Fietsverlichtingscontroles in Nuenen

Activiteit

Fietsverlichtingscontroles in Nuenen

Fietsen zonder licht in het donker is levensgevaarlijk. Zonder fietsverlichting ben je slecht zichtbaar voor het andere verkeer en kun je zelf ook minder goed zien. Met goede verlichting neemt het risico dat je in het donker wordt aangereden met 20% af.

VVN afdeling Nuenen houdt met medewerking van de Nuenense Fietsersbond en Wielershop Rubino voor iedereen gratis controle van de fietsen bij het Winkelcentrum Kernkwartier op zaterdag 18 november en bij het Parkhof/Parkstraat op zaterdag 25 november. Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u hier uw fiets gratis laten controleren op werkende verlichting en reflectie. Waar mogelijk zullen wij uw fiets repareren. Meer informatie: https://vvn.nl/fietsverlichting. 

Rijden zonder licht kan u een boete opleveren van € 60,- en geen reflectie op trappers of wielen of rode achterreflector van € 40,- en daar komt altijd € 9,- administratiekosten bij. Zie ook onze Nuenense site https://vvn.nl/in-je-buurt/noord-brabant/nuenen. Voor vragen, mail naar vvn.nuenen@onsnet.nu.