Startbijeenkomst Lokaal Sportakkoord

Maandagavond 20 januari jl. vond de startbijeenkomst plaats over het Lokaal Sportakkoord in Nuenen.
                  
21-01-2020, 13:36
In totaal waren ruim 40 betrokkenen vanuit de lokale sport, zorg, onderwijs, welzijn en gemeente in Het Klooster aanwezig. Wethouder Hetty Tindemans benadrukte het belang voor de Nuenense samenleving. Sportformateur Daniëlle van Bakel (Sportservice Noord-Brabant) leidde de avond en liet de deelnemers letterlijk met elkaar verbinden. Het was een geslaagde bijeenkomst met veel waardevolle inbreng. Wilt u meer weten over het Lokaal Sportakkoord Nuenen? Ga dan naar de website www.ssnb.nl/sportakkoord-nuenen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Gemeentenieuws AFVALINZAMELING

Met deze tips zorgt u ervoor dat uw GFT+e afval niet vastgevroren achterblijft in de container tijdens de vorstperiode. Want u betaalt er toch voor, terwijl uw container vol achterblijft na de lediging. We komen niet apart terug om alsnog de container te ledigen.

Donderdagavond: verspreiding D'n Nar in Gerwen

D'n Nar, de carnavalskrant van CV De Narre-Kappen, wordt donderdagavond uitgedeeld. De kleine en grote Gerwense hoogheden worden uitgebreid aan u voorgesteld.

- advertorial - 'Vincent van Gogh, zijn passies in Nuenen'

Aan het begin van 2020, het jaar waarin het 130 jaar is geleden dat Vincent van Gogh overleed, is in Nuenen een nieuwe Van Gogh-publicatie verschenen: 'Vincent van Gogh, zijn passies in Nuenen'. De auteurs zijn Gerard Netten en Peter van Overbruggen uit Nuenen, beiden Vincentre-gids en Van Gogh-onderzoeker.

Nuenense ouders gaan actie voeren

Het onderwijs staakt donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari. De basisscholen staken omdat de beloofde 460 miljoen euro een eenmalig bedrag is. Met dit bedrag kunnen de scholen niet investeren in nieuw personeel en in het behoud van personeel. De scholen vragen de overheid om dit bedrag structureel vrij te maken en zullen daarom het werk nu twee dagen neerleggen.

Veel belangstelling tijdens gratis taxatie bij Art Dumay

Afgelopen zondag zaten taxateurs van Kunsthandel Art Dumay in Nuenen klaar om schilderijen, tekeningen, etsen, antieke vazen, beelden, juwelen en vele andere (antieke) zaken te taxeren.