Donderdagavond: verspreiding D'n Nar in Gerwen

D'n Nar, de carnavalskrant van CV De Narre-Kappen, wordt donderdagavond uitgedeeld. De kleine en grote Gerwense hoogheden worden uitgebreid aan u voorgesteld.
                  
21-01-2020, 10:49
Dit jaar een eigen jeugdkatern met onder andere mini-interviews met de dansgarde, showdans en jeugdraad. En natuurlijk veel leesvoer. Onze vaste, anonieme columnschrijver is weer in de pen geklommen. 'D'n ouden doos' verhaalt over een van de grootste carnavalsfamilies in het dorp. En nog vele, vele andere wetenswaardigheden zoals King Harrie en meer. Vrijwillige bijdrage gevraagd Aanstaande donderdagavond (23 januari) wordt D'n Nar in het dorp van Gerwen aangeboden, de verspreiding in het buitengebied volgt in de dagen erna. Donderdagavond, zo tussen half zeven en half negen, kan er bij u aangebeld worden door een van onze dansmariekes, een lid van onze jeugdraad of van ons jeugdtrio. Zij helpen mee met de verspreiding en worden vergezeld door een vrijwilliger van onze vereniging. Indien u het graag wilt, mag u een bijdrage geven. We willen benadrukken dat dit geheel vrijwillig is. Deze donaties komen ten goede aan de activiteiten voor het jeugd- en seniorencarnaval in Gerwen en zijn meer dan welkom. Ieder jaar haalt de vereniging hiermee een mooie ondersteuning op die erg goed gebruikt kan worden. Onze hartelijke dank alvast voor uw bijdrage. De redactie van D'n Nar

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


- advertorial - 'Vincent van Gogh, zijn passies in Nuenen'

Aan het begin van 2020, het jaar waarin het 130 jaar is geleden dat Vincent van Gogh overleed, is in Nuenen een nieuwe Van Gogh-publicatie verschenen: 'Vincent van Gogh, zijn passies in Nuenen'. De auteurs zijn Gerard Netten en Peter van Overbruggen uit Nuenen, beiden Vincentre-gids en Van Gogh-onderzoeker.

Nuenense ouders gaan actie voeren

Het onderwijs staakt donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari. De basisscholen staken omdat de beloofde 460 miljoen euro een eenmalig bedrag is. Met dit bedrag kunnen de scholen niet investeren in nieuw personeel en in het behoud van personeel. De scholen vragen de overheid om dit bedrag structureel vrij te maken en zullen daarom het werk nu twee dagen neerleggen.

Veel belangstelling tijdens gratis taxatie bij Art Dumay

Afgelopen zondag zaten taxateurs van Kunsthandel Art Dumay in Nuenen klaar om schilderijen, tekeningen, etsen, antieke vazen, beelden, juwelen en vele andere (antieke) zaken te taxeren.

Nieuwjaarslunch voor gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Nuenen

Afgelopen 17 januari vond de Nieuwjaarslunch voor gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Nuenen plaats in John Geven Studio’s. Een 120 gasten maakten van de uitnodiging gebruik.

Vrijwilligersavond Gerwen

Woensdag 15 januari jl. werd in de St. Clemenskerk van Gerwen weer de jaarlijkse Vrijwilligersavond gehouden. Het is een avond bestemd voor de vele vrijwilligers die in de parochie H. Kruis actief zijn binnen de plaatselijke geloofsgemeenschap van Gerwen.

Tonproatersavond van Broakese Karnavalszotten groot succes

Zaterdagavond 18 januari jl. werd de 24ste Geldropse Tonproatersavond georganiseerd. Er was geen stoel meer vrij in de tent achter Hotel Restaurant De Collse Hoeve.