Nieuwjaarslunch voor gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Nuenen

Afgelopen 17 januari vond de Nieuwjaarslunch voor gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Nuenen plaats in John Geven Studio’s. Een 120 gasten maakten van de uitnodiging gebruik.
                  
20-01-2020, 22:13
Er waren ruime plaatsen en alles was gezellig aangekleed. Ria Hoefnagels ontving alle gasten en waar nodig brachten de vrijwilligers hen naar een plaats. Nadat alle mensen zaten en voorzien waren van een kopje koffie/thee, deed Yvonne Onstenk (voorzitter) een welkomstwoordje. Zij wenste iedereen een goed en gezond 2020 toe. Zij bedankte het bestuur en alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet in het afgelopen jaar en hoopt dat dit voor het komende jaar ook zo zal blijven. Muziek Het uitgenodigde klarinettrio El Viento zorgde voor achtergrondmuziek, zodat iedereen met elkaar bij kon praten. Onder leiding van het personeel van John Geven Studio’s serveerden vrijwilligers een heerlijke lunch. Na de lunch droeg vrijwilliger Theo van Woensel een mooi verhaal voor. Tot slot was er voor iedereen nog een drankje en een hapje. Bestuurslid van de activiteitencommissie, Sjanny Hanique, deed het slotwoord. Zij dankte het trio El Viento voor de muziek en iedereen voor hun aanwezigheid. Zij vroeg een groot applaus voor John en Nicole Geven, die gezorgd hadden voor deze prachtige ambiance, voor de kok en het personeel. En natuurlijk ook voor onze vrijwilligers, die in samenwerking met hen allemaal hadden gezorgd voor een fijne middag voor onze gasten.

Foto: 's: Petra van Laarhoven/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Vrijwilligersavond Gerwen

Woensdag 15 januari jl. werd in de St. Clemenskerk van Gerwen weer de jaarlijkse Vrijwilligersavond gehouden. Het is een avond bestemd voor de vele vrijwilligers die in de parochie H. Kruis actief zijn binnen de plaatselijke geloofsgemeenschap van Gerwen.

Tonproatersavond van Broakese Karnavalszotten groot succes

Zaterdagavond 18 januari jl. werd de 24ste Geldropse Tonproatersavond georganiseerd. Er was geen stoel meer vrij in de tent achter Hotel Restaurant De Collse Hoeve.

Overhandiging cheque Rotary Club Nuenen aan Stichting Leergeld

Tijdens het evenement KunsT met een Grote T, dat afgelopen najaar georganiseerd werd door Rotary Club Nuenen, vond een kunstveiling plaats, waarvoor veel van de deelnemende kunstenaars belangeloos een werk beschikbaar stelden.

Kerkbalans 2020, verbonden kerk nu en in de toekomst

De parochie Heilig Kruis Nuenen staat midden in de samenleving. Met ruim 450 vrijwilligers, een pastoraal team en deuren die voor iedereen openstaan, is de parochie een verbindende factor in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

INGEZONDEN Laaggeletterden in Nuenen

Sinds kort is de permanente groenbak voor tuinafval aan de Nico Eekmanlaan verwijderd, als gevolg van de overlast. Jammer. Maar wat zie je nu (foto)?

Bonte Avond in Nederwetten één groot fiësta

Het was een volle bak en weer een supergezellige avond in De Koppelaar te Nederwetten. Daar vond afgelopen vrijdag 17 januari de Bonte Avond plaats van carnavalsvereniging ‘De Wetters’ in residentie Carpa de Fiesta, onder het motto: ‘Un baard, rood of krul, unne skônne carnaval mi heul ‘t spul!’