Tonproatersavond van Broakese Karnavalszotten groot succes

Zaterdagavond 18 januari jl. werd de 24ste Geldropse Tonproatersavond georganiseerd. Er was geen stoel meer vrij in de tent achter Hotel Restaurant De Collse Hoeve.
                  
20-01-2020, 22:02
Tekst en foto’s: Fenny Verberne Dit evenement van de Broakese Karnavalszotten is de laatste jaren uitgegroeid tot een grote happening. Tonproaters van topniveau zorgden voor een hilarische avond. Andy Marcelissen las het kerstverhaal anno 2020 voor uit zijn eigen bijbel en Freddy van den Elzen als Ab Buis was een al 40 jaar gefrustreerde schoolmeester. Rien van Genugten als dakloze kon het zeer goed met zijn buurvrouw vinden en Rien Bekkers was een wielrenner die wel heel erg van een pilsje hield. Hans van Baarschot ging in relatietherapie en wist het publiek bij zijn tweede opkomst tot het zingen van het Wilhelmus aan te zetten. Berry Knapen als Rinus d’n dakdekker sloot de rij en vertelde over zijn golfuitstapje met vijf personeelsleden.

Foto: 1: Andy Marcelissen Foto 2: Freddy van den Elzen Foto 3: Rien van Genugten Foto 4: Rien Bekkers Foto 5: Hans van Baarschot Foto 6: Berry Knapen

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Overhandiging cheque Rotary Club Nuenen aan Stichting Leergeld

Tijdens het evenement KunsT met een Grote T, dat afgelopen najaar georganiseerd werd door Rotary Club Nuenen, vond een kunstveiling plaats, waarvoor veel van de deelnemende kunstenaars belangeloos een werk beschikbaar stelden.

Kerkbalans 2020, verbonden kerk nu en in de toekomst

De parochie Heilig Kruis Nuenen staat midden in de samenleving. Met ruim 450 vrijwilligers, een pastoraal team en deuren die voor iedereen openstaan, is de parochie een verbindende factor in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

INGEZONDEN Laaggeletterden in Nuenen

Sinds kort is de permanente groenbak voor tuinafval aan de Nico Eekmanlaan verwijderd, als gevolg van de overlast. Jammer. Maar wat zie je nu (foto)?

Bonte Avond in Nederwetten één groot fiësta

Het was een volle bak en weer een supergezellige avond in De Koppelaar te Nederwetten. Daar vond afgelopen vrijdag 17 januari de Bonte Avond plaats van carnavalsvereniging ‘De Wetters’ in residentie Carpa de Fiesta, onder het motto: ‘Un baard, rood of krul, unne skônne carnaval mi heul ‘t spul!’

De scouts gaan naar Engeland

Elk jaar hebben de scouts van Rudyard Kipling meerdere weekenden en kampen, maar meestal is dat in Nederland of België. Hoe leuk is het dat de kans groot is dat de scouts dit voorjaar naar Engeland gaan om het Intercamp bij te wonen?

Bezorger gezocht