Overhandiging cheque Rotary Club Nuenen aan Stichting Leergeld

Tijdens het evenement KunsT met een Grote T, dat afgelopen najaar georganiseerd werd door Rotary Club Nuenen, vond een kunstveiling plaats, waarvoor veel van de deelnemende kunstenaars belangeloos een werk beschikbaar stelden.
                  
20-01-2020, 21:57
De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan Stichting Leergeld Nuenen. Rotary Nuenen onderschrijft namelijk het credo ‘Alle kinderen mogen meedoen’ en hoopt van harte dat deze bijdrage ervoor zorgt dat nog meer kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen kunnen deelnemen aan activiteiten die voor andere kinderen vaak vanzelfsprekend zijn, zoals muzieklessen en andere creatieve of educatieve activiteiten. Rotary Club Nuenen heeft de opbrengst uit de veiling van KunsT met een Grote T aangevuld tot het ronde bedrag van € 2.000,-. Met een symbolische cheque overhandigde Arianne Knegt dit bedrag met gepaste trots, namens Rotary Club Nuenen, afgelopen vrijdag aan voorzitter Peter Hendrickx van stichting Leergeld Nuenen, tijdens een ontmoeting bij de Speelgoedbank in Eindhoven.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Kerkbalans 2020, verbonden kerk nu en in de toekomst

De parochie Heilig Kruis Nuenen staat midden in de samenleving. Met ruim 450 vrijwilligers, een pastoraal team en deuren die voor iedereen openstaan, is de parochie een verbindende factor in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

INGEZONDEN Laaggeletterden in Nuenen

Sinds kort is de permanente groenbak voor tuinafval aan de Nico Eekmanlaan verwijderd, als gevolg van de overlast. Jammer. Maar wat zie je nu (foto)?

Bonte Avond in Nederwetten één groot fiësta

Het was een volle bak en weer een supergezellige avond in De Koppelaar te Nederwetten. Daar vond afgelopen vrijdag 17 januari de Bonte Avond plaats van carnavalsvereniging ‘De Wetters’ in residentie Carpa de Fiesta, onder het motto: ‘Un baard, rood of krul, unne skônne carnaval mi heul ‘t spul!’

De scouts gaan naar Engeland

Elk jaar hebben de scouts van Rudyard Kipling meerdere weekenden en kampen, maar meestal is dat in Nederland of België. Hoe leuk is het dat de kans groot is dat de scouts dit voorjaar naar Engeland gaan om het Intercamp bij te wonen?

Bezorger gezocht

Nieuws van de Revak

Het nieuwe jaar is al weer enkele weken oud, hoogste tijd voor wat nieuws van de Revak.