Kerkbalans 2020, verbonden kerk nu en in de toekomst

De parochie Heilig Kruis Nuenen staat midden in de samenleving. Met ruim 450 vrijwilligers, een pastoraal team en deuren die voor iedereen openstaan, is de parochie een verbindende factor in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.
                  
20-01-2020, 21:54
De parochie is een gemeenschap van mensen die zich met elkaar verbonden voelen in hun levenshouding en geloof. Een open gemeenschap met veel vriendschappen en samenwerkingen met andere organisaties en gemeenschappen in Nuenen en daarbuiten. Doel De parochie heeft als doel om mensen te inspireren, te helpen bij levensvragen en te steunen als dat gewenst is. Met het project ‘Geloven in de toekomst’ laat de parochie haar visie zien over hoe in Nuenen een vitale kerk te zijn en te blijven. Hierbij worden moeilijke thema’s en veranderingen in de samenleving niet uit de weg gegaan, maar juist open en met respect besproken. In 2020 zal de parochie ook verschillende activiteiten ontplooien op social media en internet. Zo staat de parochie in contact met jong en oud en met iedereen die inspiratie, steun of verbondenheid zoekt. Om ons werk te kunnen blijven voortzetten, vragen we met de actie Kerkbalans 2020 een financiële bijdrage aan alle Nuenenaren die zich verbonden voelen met de parochie. Wij hopen weer op uw financiële bijdrage te kunnen rekenen. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummers NL26 RABO 0137404646 (voor Nuenen), NL54 RABO 0137404239 (voor Gerwen) en NL55 RABO 0137498020 (voor Nederwetten). Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Foto: Petra van Laarhoven.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


INGEZONDEN Laaggeletterden in Nuenen

Sinds kort is de permanente groenbak voor tuinafval aan de Nico Eekmanlaan verwijderd, als gevolg van de overlast. Jammer. Maar wat zie je nu (foto)?

Bonte Avond in Nederwetten één groot fiësta

Het was een volle bak en weer een supergezellige avond in De Koppelaar te Nederwetten. Daar vond afgelopen vrijdag 17 januari de Bonte Avond plaats van carnavalsvereniging ‘De Wetters’ in residentie Carpa de Fiesta, onder het motto: ‘Un baard, rood of krul, unne skônne carnaval mi heul ‘t spul!’

De scouts gaan naar Engeland

Elk jaar hebben de scouts van Rudyard Kipling meerdere weekenden en kampen, maar meestal is dat in Nederland of België. Hoe leuk is het dat de kans groot is dat de scouts dit voorjaar naar Engeland gaan om het Intercamp bij te wonen?

Bezorger gezocht

Nieuws van de Revak

Het nieuwe jaar is al weer enkele weken oud, hoogste tijd voor wat nieuws van de Revak.

Fortnite toernooi