De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

                  
10-12-2019, 21:07
Lees de editie van deze week bij kop Edities.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Conversatiegroepen Frans, Duits en Engels

Bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats zijn er in de conversatiegroepen Frans, Duits en Engels nog een paar plaatsen vrij voor het komende jaar.

-advertorial- Schaatsbaan Intratuin Nuenen

De kunstijsbaan Intratuin Nuenen is open! Na het succes van vorig jaar, nodigen wij ook dit jaar weer de basisscholen uit in de omgeving van Nuenen.

Kerstpakkettenactie ‘Nuenenaren voor Nuenenaren’

Ook dit jaar is er weer de inmiddels bekende kerstpakkettenactie ‘Nuenenaren voor Nuenenaren’. Het is een initiatief van de Gezamenlijke Nuenense Kerken onder het motto ‘Zorg voor elkaar’. De kerstpakketten zijn bestemd voor Nuenense gezinnen en alleenstaanden, voor wie een dergelijk pakket zeer welkom zal zijn.

advertorial Beekstraat - Nuenen

‘Wist je dat?’ VVN Nuenen informeert: Een andere snelheidsmeter

Een voertuig dat twee keer zo snel beweegt, krijgt vier keer zoveel energie. Dat heeft allerlei gevolgen. Bij een aanrijding komt vier keer zoveel energie vrij, wordt dus veel meer schade aangericht, is er veel meer kans dat er verwondingen ontstaan. Dat geldt voor een auto even sterk als bij een (elektrische) fiets.

Walsen als Doornroosje

Na een spetterende editie van Hello Vienna in 2016, is het tijd voor een vervolg. Wenen komt naar Nuenen toe op zaterdagavond 25 januari 2020. Het GMK, toonaangevend orkest met grootse concerten, speelt dan het Nieuwjaarsconcert in Weense stijl.