Conversatiegroepen Frans, Duits en Engels

Bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats zijn er in de conversatiegroepen Frans, Duits en Engels nog een paar plaatsen vrij voor het komende jaar.
                  
08-12-2019, 20:16
De bijeenkomsten, met gezellige gesprekken in de buitenlandse taal, zijn vooral bedoeld voor mensen die hun talenkennis van vroeger willen opfrissen en uitbreiden. Er wordt dus wel enige kennis van de betreffende taal verwacht om mee te kunnen doen aan de wekelijkse conversatiebijeenkomsten. De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. En vol is vol. Je mag gratis een paar keer meedoen op proef, voordat je definitief besluit om deelnemer te worden. Aanmelden en meer informatie Meer informatie vind je op de website van het Nuenense hobbycentrum, www.dorpswerkplaatsnuenen.nl, onder het tabblad activiteiten/conversatie diverse talen. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@dorpswerkplaatsnuenen.nl. Wil je graag eerst wat meer informatie? Dan kun je daarvoor contact opnemen met de coördinator van de betreffende taalgroep. Kijk daarvoor op de website. Doe in 2020 actief mee met de 482 deelnemers die nu als lid/deelnemer staan ingeschreven bij het Nuenense hobbycentrum. Ook jij bent van harte welkom.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


-advertorial- Schaatsbaan Intratuin Nuenen

De kunstijsbaan Intratuin Nuenen is open! Na het succes van vorig jaar, nodigen wij ook dit jaar weer de basisscholen uit in de omgeving van Nuenen.

Kerstpakkettenactie ‘Nuenenaren voor Nuenenaren’

Ook dit jaar is er weer de inmiddels bekende kerstpakkettenactie ‘Nuenenaren voor Nuenenaren’. Het is een initiatief van de Gezamenlijke Nuenense Kerken onder het motto ‘Zorg voor elkaar’. De kerstpakketten zijn bestemd voor Nuenense gezinnen en alleenstaanden, voor wie een dergelijk pakket zeer welkom zal zijn.

advertorial Beekstraat - Nuenen

‘Wist je dat?’ VVN Nuenen informeert: Een andere snelheidsmeter

Een voertuig dat twee keer zo snel beweegt, krijgt vier keer zoveel energie. Dat heeft allerlei gevolgen. Bij een aanrijding komt vier keer zoveel energie vrij, wordt dus veel meer schade aangericht, is er veel meer kans dat er verwondingen ontstaan. Dat geldt voor een auto even sterk als bij een (elektrische) fiets.

Walsen als Doornroosje

Na een spetterende editie van Hello Vienna in 2016, is het tijd voor een vervolg. Wenen komt naar Nuenen toe op zaterdagavond 25 januari 2020. Het GMK, toonaangevend orkest met grootse concerten, speelt dan het Nieuwjaarsconcert in Weense stijl.

Veel trekpaarden op internationale veulenkeuring Gerwen

De internationale veulenkeuring brengt aardig wat trekpaarden op de been bij het Gerwense kerkplein. Zaterdag 14 december om 10.00 uur begint deze keuring in de dorpskom van Gerwen. Het traditionele evenement is aantrekkelijk voor publiek en fotograferende en filmende belangstellenden.