-advertorial- Schaatsbaan Intratuin Nuenen

De kunstijsbaan Intratuin Nuenen is open! Na het succes van vorig jaar, nodigen wij ook dit jaar weer de basisscholen uit in de omgeving van Nuenen.
                  
08-12-2019, 20:14
Op 11, 12,18 en 19 december is de ijsbaan tot 12.00 uur speciaal gereserveerd voor kids uit de omgeving. Zij kunnen dan gratis gebruik maken van de baan en van onze schaatsen. Op alle andere dagen en tijdstippen kan iedereen uit Nuenen en omgeving hiervan komen genieten.

Foto: Madelief de Korte.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Kerstpakkettenactie ‘Nuenenaren voor Nuenenaren’

Ook dit jaar is er weer de inmiddels bekende kerstpakkettenactie ‘Nuenenaren voor Nuenenaren’. Het is een initiatief van de Gezamenlijke Nuenense Kerken onder het motto ‘Zorg voor elkaar’. De kerstpakketten zijn bestemd voor Nuenense gezinnen en alleenstaanden, voor wie een dergelijk pakket zeer welkom zal zijn.

advertorial Beekstraat - Nuenen

‘Wist je dat?’ VVN Nuenen informeert: Een andere snelheidsmeter

Een voertuig dat twee keer zo snel beweegt, krijgt vier keer zoveel energie. Dat heeft allerlei gevolgen. Bij een aanrijding komt vier keer zoveel energie vrij, wordt dus veel meer schade aangericht, is er veel meer kans dat er verwondingen ontstaan. Dat geldt voor een auto even sterk als bij een (elektrische) fiets.

Walsen als Doornroosje

Na een spetterende editie van Hello Vienna in 2016, is het tijd voor een vervolg. Wenen komt naar Nuenen toe op zaterdagavond 25 januari 2020. Het GMK, toonaangevend orkest met grootse concerten, speelt dan het Nieuwjaarsconcert in Weense stijl.

Veel trekpaarden op internationale veulenkeuring Gerwen

De internationale veulenkeuring brengt aardig wat trekpaarden op de been bij het Gerwense kerkplein. Zaterdag 14 december om 10.00 uur begint deze keuring in de dorpskom van Gerwen. Het traditionele evenement is aantrekkelijk voor publiek en fotograferende en filmende belangstellenden.

Thema-avond W70 over mobiliteit

Het begrip mobiliteit roept in Nuenen veel vragen op. Daarom organiseert W70 een thema-avond over dit belangrijke onderwerp.