Inzamelactie DE-punten voor Voedselbank

Niet iedereen profiteert evenveel van een goedlopende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de Voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket.
                  
03-12-2019, 17:20
Koffie is niet alleen lekker, maar staat ook voor een moment van ontspanning. Wie wil dat niet? Koffie komt zelden voor in de pakketten van de Voedselbank. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd. De Voedselbank en de Lionsclub Nuenen schieten daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts-punten. De afgelopen drie jaar was dezelfde inzamelactie een groot succes. Alle reden om opnieuw de zegels te verzamelen. Inzamelpunten In Nuenen doen de vijf supermarkten Albert Heijn Parkstraat, Albert Heijn Kernkwartier, Jumbo Ton Grimberg, Jumbo Kernkwartier en Jan Linders mee. Daar kunt u vanaf nu t/m dinsdag 24 december uw DE-punten inleveren in de speciale dozen (zie foto). De ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken DE-koffie. Douwe Egberts steunt deze actie, want het merk wil mensen in Nederland dichterbij elkaar brengen. DE heeft dan ook toegezegd alle donaties met 15% te verhogen. De pakken koffie worden gedoneerd aan de Voedselbank Nuenen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Dienstverlening Taxbus rond de feestdagen

Tijdens de jaarwisseling is de dienstverlening van Taxbus aangepast. Op Oudejaarsavond stopt Taxbus eerder en in de Nieuwjaarsnacht worden alleen rolstoelgebonden klanten vervoerd. Reizigers worden geadviseerd de ritten tijdens de feestdagen tijdig aan te melden.

AutoMaatje Nuenen

Sinds de officiële start, twee maanden geleden, hebben we bij AutoMaatje Nuenen niet stilgezeten. Dankzij de inzet van een enthousiaste groep van ca 30 vrijwilligers en twee coördinatoren, zijn er in korte tijd zo’n 100 deelnemers ingeschreven en 200 ritten verzorgd voor dankbare deelnemers. Dat blijkt wel uit de reacties: begeleiding van deur tot deur, ondersteuning in de wachtkamer, een kopje koffie, een leuk gesprek en samen lachen.

Dorpsboerderij Weverkeshof zoekt vrijwilligers

Weverkeshof is de Dorpsboerderij van Nuenen en is bedoeld voor jong en oud. De Brabantse gemoedelijkheid is het motto van onze boerderij. Buiten een schitterend park met dieren, bloementuin en groentetuin. En binnen een gezellige huiskamer waar de koffie altijd klaar staat. In de zomer kan men lekker buiten zitten in het zonnetje en genieten van de rust en de sfeer van onze boerderij.

Gildegroet aan Janus Jansen

Dinsdag 26 november jl. was het een heugelijke dag voor de Sint Antoniusschut. Ons oudste lid Janus Jansen bereikte een leeftijd die nog nooit door een schutsbroeder, zover we kunnen nagaan, is bereikt: 95 jaar.

Kra, Kri, Kris, ik wens dat Agrarisch Kinderdagverblijf Krakenburg geopend is

Vrijdagmiddag 29 november jl. was er dan eindelijk de officiële opening. In de herberg op de boerderij is het al snel gezellig druk. De buurtvereniging van Olen en Stad van Gerwen, de deelnemers van de dagbesteding met hun ouders en de vele mensen die een handje hebben geholpen bij de verbouwing van de boerderij, zijn aanwezig.

Van Goghquiz in Vincentre Special

Heeft u de glanzende Vincentre Special nog op tafel liggen? Een magazine boordevol boeiende informatie over Museum Vincentre in Nuenen, zijn vrijwilligers en over de passies van ‘onze’ beroemde schilder Vincent van Gogh. Waarschijnlijk heeft u de wetenswaardigheden al ontdekt rond het Nuenense Van Goghhuis. En heeft u de bijzondere natuurlocaties al bekeken die Vincent hier geschilderd en getekend heeft. Wat vindt u van de prachtige, kleurrijke schilderijen van Van Gogh die in dit magazine te zien zijn?