Dienstverlening Taxbus rond de feestdagen

Tijdens de jaarwisseling is de dienstverlening van Taxbus aangepast. Op Oudejaarsavond stopt Taxbus eerder en in de Nieuwjaarsnacht worden alleen rolstoelgebonden klanten vervoerd. Reizigers worden geadviseerd de ritten tijdens de feestdagen tijdig aan te melden.
                  
03-12-2019, 17:18
Ook tijdens de drukke kerstdagen willen wij u natuurlijk het best mogelijke vervoer bieden. Wij adviseren u daarom om op tijd uw ritten voor de kerstdagen te reserveren. De vervoerders kunnen dan het beste inspelen op uw vervoervraag en alvast een passende ritplanning maken. Reserveert u vóór zondag 22 december 16.00 uur, dan kunnen wij uw rit op het gewenste tijdstip inboeken. Reserveert u later, dan is de kans groter dat uw rit niet geheel volgens uw wens gepland kan worden. Dienstverlening jaarwisseling Net zoals het openbaar vervoer stopt het Taxbusvervoer op Oudejaarsavond eerder dan normaal. De laatste Taxbusritten op 31 december worden om 22.15 uur gereden. Voor rolstoelgebonden klanten wordt een uitzondering gemaakt, omdat zij doorgaans geen alternatieve mogelijkheden hebben om vervoer te regelen. Zij kunnen op verzoek ook tijdens de Nieuwjaarsnacht door Taxbus worden vervoerd. Voor rolstoelritten tijdens de Nieuwjaarsnacht gelden de volgende voorwaarden: • De rit kan geboekt worden t/m zaterdag 28 december 16.00 uur via de reserveringslijn van Taxbus (0800-0234 795). • De ophaaltijden liggen tussen 0.30 en 1.30 uur. Vanwege de beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat klanten niet helemaal op het gewenste tijdstip worden vervoerd. • In de Nieuwjaarsnacht kan per pashouder maximaal één sociaal of medisch begeleider meereizen. Vaste ritten op feestdagen Vaste ritten die op een officiële nationale feestdag vallen, worden uit de planning verwijderd. Klanten die hun vaste rit ook op 1e of 2e Kerstdag of op Nieuwjaarsdag willen maken, dienen dit apart en tijdig door te geven.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


AutoMaatje Nuenen

Sinds de officiële start, twee maanden geleden, hebben we bij AutoMaatje Nuenen niet stilgezeten. Dankzij de inzet van een enthousiaste groep van ca 30 vrijwilligers en twee coördinatoren, zijn er in korte tijd zo’n 100 deelnemers ingeschreven en 200 ritten verzorgd voor dankbare deelnemers. Dat blijkt wel uit de reacties: begeleiding van deur tot deur, ondersteuning in de wachtkamer, een kopje koffie, een leuk gesprek en samen lachen.

Dorpsboerderij Weverkeshof zoekt vrijwilligers

Weverkeshof is de Dorpsboerderij van Nuenen en is bedoeld voor jong en oud. De Brabantse gemoedelijkheid is het motto van onze boerderij. Buiten een schitterend park met dieren, bloementuin en groentetuin. En binnen een gezellige huiskamer waar de koffie altijd klaar staat. In de zomer kan men lekker buiten zitten in het zonnetje en genieten van de rust en de sfeer van onze boerderij.

Gildegroet aan Janus Jansen

Dinsdag 26 november jl. was het een heugelijke dag voor de Sint Antoniusschut. Ons oudste lid Janus Jansen bereikte een leeftijd die nog nooit door een schutsbroeder, zover we kunnen nagaan, is bereikt: 95 jaar.

Kra, Kri, Kris, ik wens dat Agrarisch Kinderdagverblijf Krakenburg geopend is

Vrijdagmiddag 29 november jl. was er dan eindelijk de officiële opening. In de herberg op de boerderij is het al snel gezellig druk. De buurtvereniging van Olen en Stad van Gerwen, de deelnemers van de dagbesteding met hun ouders en de vele mensen die een handje hebben geholpen bij de verbouwing van de boerderij, zijn aanwezig.

Van Goghquiz in Vincentre Special

Heeft u de glanzende Vincentre Special nog op tafel liggen? Een magazine boordevol boeiende informatie over Museum Vincentre in Nuenen, zijn vrijwilligers en over de passies van ‘onze’ beroemde schilder Vincent van Gogh. Waarschijnlijk heeft u de wetenswaardigheden al ontdekt rond het Nuenense Van Goghhuis. En heeft u de bijzondere natuurlocaties al bekeken die Vincent hier geschilderd en getekend heeft. Wat vindt u van de prachtige, kleurrijke schilderijen van Van Gogh die in dit magazine te zien zijn?

Fietsverlichtingscontroles ‘Ik Val Op’ in Nuenen

Fietsverlichting is essentieel om zelf goed te kunnen zien én om gezien te worden door anderen. Fietsers zonder verlichting geven andere verkeersdeelnemers vaak een onveilig gevoel.