Dorpsboerderij Weverkeshof zoekt vrijwilligers

Weverkeshof is de Dorpsboerderij van Nuenen en is bedoeld voor jong en oud. De Brabantse gemoedelijkheid is het motto van onze boerderij. Buiten een schitterend park met dieren, bloementuin en groentetuin. En binnen een gezellige huiskamer waar de koffie altijd klaar staat. In de zomer kan men lekker buiten zitten in het zonnetje en genieten van de rust en de sfeer van onze boerderij.
                  
03-12-2019, 17:05
Weverkeshof organiseert door het jaar heen verschillende evenementen in het kader van sponsoring. Van muziekmiddagen tot poppenkast en een boekenmarkt. Naast dat wij voor schoolkinderen educatie verzorgen, doen wij dit ook voor ouderen. Maar vergeet vooral niet ons Sinterklaasfeest en de kinderfeestjes. Kijk eens op onze website om te kijken wie wij zijn en wat we doen. Vrijwilligers Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Zo kunt u ons komen helpen als gastvrouw/heer. Of in het klussenteam of tijdens evenementen, de dierenverzorging of in de tuinen. Door het jaar heen treffen onze vrijwilligers elkaar in gezamenlijke overleggen of op een feestelijk moment. Want we realiseren ons dat we zonder vrijwilligers geen bestaansrecht hebben. En eerlijk is eerlijk: dit zou een gemis voor de Nuenense gemeenschap zijn. Hebt u interesse of wilt u wat meer weten over vrijwilligerswerk bij Weverkeshof, meld u dan aan via onze website www.weverkeshof.nl onder het kopje 'vrijwilliger'. U wordt dan gebeld of gemaild voor een kennismakingsgesprek. Of kom gerust eens bij ons langs om vrijblijvend rond te kijken en een gesprek te hebben. Zo kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden voor u en voor ons zijn.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Gildegroet aan Janus Jansen

Dinsdag 26 november jl. was het een heugelijke dag voor de Sint Antoniusschut. Ons oudste lid Janus Jansen bereikte een leeftijd die nog nooit door een schutsbroeder, zover we kunnen nagaan, is bereikt: 95 jaar.

Kra, Kri, Kris, ik wens dat Agrarisch Kinderdagverblijf Krakenburg geopend is

Vrijdagmiddag 29 november jl. was er dan eindelijk de officiële opening. In de herberg op de boerderij is het al snel gezellig druk. De buurtvereniging van Olen en Stad van Gerwen, de deelnemers van de dagbesteding met hun ouders en de vele mensen die een handje hebben geholpen bij de verbouwing van de boerderij, zijn aanwezig.

Van Goghquiz in Vincentre Special

Heeft u de glanzende Vincentre Special nog op tafel liggen? Een magazine boordevol boeiende informatie over Museum Vincentre in Nuenen, zijn vrijwilligers en over de passies van ‘onze’ beroemde schilder Vincent van Gogh. Waarschijnlijk heeft u de wetenswaardigheden al ontdekt rond het Nuenense Van Goghhuis. En heeft u de bijzondere natuurlocaties al bekeken die Vincent hier geschilderd en getekend heeft. Wat vindt u van de prachtige, kleurrijke schilderijen van Van Gogh die in dit magazine te zien zijn?

Fietsverlichtingscontroles ‘Ik Val Op’ in Nuenen

Fietsverlichting is essentieel om zelf goed te kunnen zien én om gezien te worden door anderen. Fietsers zonder verlichting geven andere verkeersdeelnemers vaak een onveilig gevoel.

Werk mee aan het verspreiden van het nieuws in Nuenen c.a.!

Ben jij de gemotiveerde bezorger/bezorgster die De Nuenense Krant wekelijks in een bepaalde wijk in Nuenen, Gerwen, Nederwetten of Eeneind gaat bezorgen? Meld je dan nu aan!

Black Friday bij De Nuenense Krant 21% BTW, WEG ERMEE

Reserveer vandaag, vrijdag 29 november 2019, per mail uw advertentieplaatsing voor in De Nuenense Krant week 49, 50 en 51 2019. Plaatsing in 1, 2 of alle 3 de weken.