Kom in de stemming met het Just Us Kerstconcert ‘An a capella Christmas’

Just Us brengt zaterdag 21 december om 20.15 uur een gevarieerd Kerstconcert in Het Klooster. ‘Bij eerdere concerten in Het Klooster werden we altijd warm onthaald door een volle zaal en stonden we lekker dicht op het publiek.’ Met enkel de stem als instrument, perfect a capella gezongen, gaat Just Us u weer beroeren. Dit concert grijpt aan, nodigt uit en zindert nog lang na.
                  
28-11-2019, 12:28
Just Us brengt muziek in de lijn van de Swingle singers, Real group, Pentatonix en OG3NE (maar dan zónder begeleiding.) Van klassiek tot modern, van ingetogen ballads tot Big Bands, Just Us zal u verrassen, met uw ogen dicht of op het puntje van uw stoel. Hechte groep Just Us, bekend om de perfecte a capella samenzang van de 14 zangers en zangeressen, bestaat al 30 jaar. Just Us is een toonaangevende groep die haar stempel gedrukt op de vocale, lichte muziek in Nederland. Vele prijzen, nationaal en internationaal, vielen haar ten deel. De zangers en zangeressen komen uit Zuidoost-Brabant en Limburg en staan onder leiding van dirigent Angelo Smulders. Het zingen van close harmony vergt intensieve samenwerking tussen de zangers en heeft ertoe geleid dat Just Us tot een hechte groep is uitgegroeid. Ook de reizen naar ondermeer Ierland, Italië, Denemarken, Zuid-Korea en China hebben daar uiteraard toe bijgedragen. U zult genieten van het verrassend repertoire en bekende pareltjes in een nieuw jasje. Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.vocalgroupjustus.nl/concerts.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Jazz van drie tot zes

Na het geweldige optreden van dixielandband ‘His Masters Noise’, is het nu de beurt aan het Bommels Jazz Combo, om op zondagmiddag 1 december een swingende middag te verzorgen in het paviljoen van Strandbad Enode, Enodedreef 3 in Nuenen.

Geschiedenislezing op 6 december

Voor de Senergiek geschiedenislezing van december een oude bekende: Hans Könemann. In het vorige seizoen verzorgde hij een drukbezochte lezing over de geschiedenis van het schrift en de boekdrukkunst.

Dobbelen in Gerwen

Ieder jaar zijn er hilarische momenten tijdens het Sinterklaasdobbelspel bij WLG. En daarom vinden we het dit jaar weer de moeite waard om het opnieuw te organiseren.

-advertorial- Fontys Arts Fair 29 en 30 november

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november vindt de Fontys Arts Fair plaats bij Kunsthandel Art Dumay in Nuenen. Tijdens deze Fontys Arts Fair worden BKR kunstwerken uit de Fontys kunstcollectie, uit de jaren ‘60, ’70 en ’80 voor verkoop aangeboden. Fontys wil hiermee dit gedeelte van haar kunstcollectie ontsluiten en een nieuwe plaats geven bij liefhebbers.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Palwasha Banai presenteerde haar boek 'Demonen overwonnen'

Ze waren er allemaal, afgelopen maandagavond in de Regenboog: velen van haar familieleden, landgenoten die óók Afghanistan ontvluchtten, en de vele Nuenenaren die Palwasha Banai geholpen hebben, haar levensverhaal-tot-nu op papier te krijgen. Het kerkgebouw was beneden tot de laatste plaats bezet voor een feestelijk gebeuren, met toespraken, interviews, gedichten, een videoboodschap en muziek. En met na afloop een drankje en Afghaanse hapjes.