Jazz van drie tot zes

Na het geweldige optreden van dixielandband ‘His Masters Noise’, is het nu de beurt aan het Bommels Jazz Combo, om op zondagmiddag 1 december een swingende middag te verzorgen in het paviljoen van Strandbad Enode, Enodedreef 3 in Nuenen.
                  
28-11-2019, 12:27
Het Bommels Jazz Combo is een band rondom de bekende zangeres Annet Verkuil, die reeds jaren furore maakt in binnen- en buitenland. Het repertoire is erg uitgebreid: van jazz tot blues en van Franse chansons tot Zuid-Amerikaanse klanken. Speciaal voor deze middag is gitarist Friso van Terwisga uitgenodigd, om u te laten genieten van zijn flitsende spel. Bandleden De band bestaat uit: Annet Verkuil - zang, John Ansing - saxofoon en leider, Bert Gerbrands - drums, Jan Boswijk - piano, Lia Roemburg - bas en Gerbrand Luttik - bugel. Bij de ouderen zullen nostalgische gevoelens komen bovendrijven en voor de jongeren gaat er een wereld open. Dus kom zondagmiddag van drie tot zes luisteren, dansen en genieten in een prachtige omgeving. De entree is gratis.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Geschiedenislezing op 6 december

Voor de Senergiek geschiedenislezing van december een oude bekende: Hans Könemann. In het vorige seizoen verzorgde hij een drukbezochte lezing over de geschiedenis van het schrift en de boekdrukkunst.

Dobbelen in Gerwen

Ieder jaar zijn er hilarische momenten tijdens het Sinterklaasdobbelspel bij WLG. En daarom vinden we het dit jaar weer de moeite waard om het opnieuw te organiseren.

-advertorial- Fontys Arts Fair 29 en 30 november

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november vindt de Fontys Arts Fair plaats bij Kunsthandel Art Dumay in Nuenen. Tijdens deze Fontys Arts Fair worden BKR kunstwerken uit de Fontys kunstcollectie, uit de jaren ‘60, ’70 en ’80 voor verkoop aangeboden. Fontys wil hiermee dit gedeelte van haar kunstcollectie ontsluiten en een nieuwe plaats geven bij liefhebbers.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Palwasha Banai presenteerde haar boek 'Demonen overwonnen'

Ze waren er allemaal, afgelopen maandagavond in de Regenboog: velen van haar familieleden, landgenoten die óók Afghanistan ontvluchtten, en de vele Nuenenaren die Palwasha Banai geholpen hebben, haar levensverhaal-tot-nu op papier te krijgen. Het kerkgebouw was beneden tot de laatste plaats bezet voor een feestelijk gebeuren, met toespraken, interviews, gedichten, een videoboodschap en muziek. En met na afloop een drankje en Afghaanse hapjes.

Lindespelers brengen Geluk in hoofdletters

Als ik na de voorstelling afgeschminkt de theaterzaal uitloop naar het plein, hoor ik iemand roepen: ‘Daar heb je die kwal!’, gevolgd door opnieuw applaus. ‘Maar ik heb wel met je te doen’, voegt iemand er aan toe. Dat compliment blijft het langste hangen.