Dobbelen in Gerwen

Ieder jaar zijn er hilarische momenten tijdens het Sinterklaasdobbelspel bij WLG. En daarom vinden we het dit jaar weer de moeite waard om het opnieuw te organiseren.
                  
28-11-2019, 12:26
Iedereen die mee wil doen, is welkom. Neem drie cadeautjes mee. Deze mag je nieuw kopen, maar het mag ook iets nieuws zijn dat je nog hebt liggen van een vorig dobbelspel of een verjaardagscadeau dat je eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt. Maar een leuk, zelfgemaakt cadeautje mag natuurlijk ook. Er zal weer flink gestreden worden om het favorietste cadeau. WLG zal er nog wat extra pakjes bijleggen. Drie gekke, grappige, mooie of verrassende cadeautjes dus, waar anderen wel om willen strijden of die ze juist zo snel mogelijk weer willen doorgeven. Pak ze in met Sinterklaaspapier en niets staat een hilarische strijd meer in de weg. 2 december Deze activiteit vindt plaats op maandag 2 december van 13.30 tot 15.30 uur, tijdens de inloop die vanaf 13.30 uur is. U hoeft zich niet aan te melden, maar u bent gewoon welkom in D’n Heuvel, Heuvel 11 in Gerwen. Meer informatie over de WLG; Werkgroep Leefbaarheid Gerwen. Website: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl. Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com, Telefoon: 06-41102625.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


-advertorial- Fontys Arts Fair 29 en 30 november

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november vindt de Fontys Arts Fair plaats bij Kunsthandel Art Dumay in Nuenen. Tijdens deze Fontys Arts Fair worden BKR kunstwerken uit de Fontys kunstcollectie, uit de jaren ‘60, ’70 en ’80 voor verkoop aangeboden. Fontys wil hiermee dit gedeelte van haar kunstcollectie ontsluiten en een nieuwe plaats geven bij liefhebbers.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Palwasha Banai presenteerde haar boek 'Demonen overwonnen'

Ze waren er allemaal, afgelopen maandagavond in de Regenboog: velen van haar familieleden, landgenoten die óók Afghanistan ontvluchtten, en de vele Nuenenaren die Palwasha Banai geholpen hebben, haar levensverhaal-tot-nu op papier te krijgen. Het kerkgebouw was beneden tot de laatste plaats bezet voor een feestelijk gebeuren, met toespraken, interviews, gedichten, een videoboodschap en muziek. En met na afloop een drankje en Afghaanse hapjes.

Lindespelers brengen Geluk in hoofdletters

Als ik na de voorstelling afgeschminkt de theaterzaal uitloop naar het plein, hoor ik iemand roepen: ‘Daar heb je die kwal!’, gevolgd door opnieuw applaus. ‘Maar ik heb wel met je te doen’, voegt iemand er aan toe. Dat compliment blijft het langste hangen.

Nieuw jeugdtrio CV De Narre-Kappen Jeugdprins Rafiki, Hofdame Sarabi & Adjudant Mufasa

Na afscheid te hebben genomen van Jeugdprinses Amazing, Hofdame Fabulous en Adjudant Excellent, hebben we op spectaculaire wijze het nieuwe jeugdtrio van 2020 gepresenteerd aan het publiek. Het thema voor jeugdcarnaval 2020 zal zijn: ‘Jungle’.

Prins Consilium zwaait de scepter over De Narre-Kappen in Gerwen in 2020

CV de Narre-Kappen presenteerde afgelopen zaterdag 23 november hun nieuwe prins carnaval tijdens het prinsenbal. Prins Consilium gaat vanaf nu samen met zijn adjudanten Venditore en Auxilio de ‘carnavalskar’ trekken voor De Narre-Kappen in Gerwen.