Lindespelers brengen Geluk in hoofdletters

Als ik na de voorstelling afgeschminkt de theaterzaal uitloop naar het plein, hoor ik iemand roepen: ‘Daar heb je die kwal!’, gevolgd door opnieuw applaus. ‘Maar ik heb wel met je te doen’, voegt iemand er aan toe. Dat compliment blijft het langste hangen.
                  
26-11-2019, 10:15
Afgelopen weekend speelden de Lindespelers ‘Momenten van Geluk’. Of eigenlijk belééfden de Lindespelers momenten van geluk. Want de voorstellingen waren een feestje, voor de betrokkenen in de productie, maar zeker ook voor het publiek. Gertje Raassens en Sanne Raaijmakers debuteerden in dit stuk. Beide dames hebben de nodige ervaring op het podium, maar in een rol kruipen die geheel anders is dan de persoon die ze zelf zijn, was nieuw. Het ging ze meer dan goed af. Voelbaar Op het toneel was de spanning en de lol goed voelbaar, zeker ook omdat het publiek op vrijwel elke tekst reageerde. Soms wat ingetogen en op andere momenten uitbundig. Ik kan u verzekeren dat wij op het toneel elke reactie hebben gevoeld en beleefd. Lees deze week het verslag door Berry Grooten in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Nieuw jeugdtrio CV De Narre-Kappen Jeugdprins Rafiki, Hofdame Sarabi & Adjudant Mufasa

Na afscheid te hebben genomen van Jeugdprinses Amazing, Hofdame Fabulous en Adjudant Excellent, hebben we op spectaculaire wijze het nieuwe jeugdtrio van 2020 gepresenteerd aan het publiek. Het thema voor jeugdcarnaval 2020 zal zijn: ‘Jungle’.

Prins Consilium zwaait de scepter over De Narre-Kappen in Gerwen in 2020

CV de Narre-Kappen presenteerde afgelopen zaterdag 23 november hun nieuwe prins carnaval tijdens het prinsenbal. Prins Consilium gaat vanaf nu samen met zijn adjudanten Venditore en Auxilio de ‘carnavalskar’ trekken voor De Narre-Kappen in Gerwen.

IVN Herfstwandeling door het Nuenens Broek

Zondag 24 november was een prachtige herfstdag. En dat kwam goed uit, want het IVN had een middagwandeling gepland door een van de pareltjes van Nuenen, namelijk het Nuenens Broek.

Sinterklaasintochten Nederwetten en Gerwen verliepen feestelijk

Waar was het paard gebleven? In Nuenen was Sint de zondag ervóór aangekomen op een platte kar, met een joekel van een tractor ervoor. In Gerwen kwam de goedheiligman afgelopen zondag aan ìn een cabriolet, in Nederwetten was het een jeep uit de laatste oorlog.

Gemeentelijke onderscheiding voor de heer Steven Kruijswijk - de foto's

Steven Kruijswijk geeft het startschot bij de Dikke Banden race Gemeentelijke onderscheiding voor de heer Steven Kruijswijk

Afgelopen zondag was rond het Park en in de Vincent van Goghstraat een wielerparcours uitgezet voor tijdens de Dikke Banden race. Niemand minder dan Steven Kruijswijk, geboren en getogen in Nuenen, was daarbij aanwezig.