Prins Consilium zwaait de scepter over De Narre-Kappen in Gerwen in 2020

CV de Narre-Kappen presenteerde afgelopen zaterdag 23 november hun nieuwe prins carnaval tijdens het prinsenbal. Prins Consilium gaat vanaf nu samen met zijn adjudanten Venditore en Auxilio de ‘carnavalskar’ trekken voor De Narre-Kappen in Gerwen.
                  
26-11-2019, 10:11
Carnaval zit in het bloed van deze prins. Elke jaar is hij van de partij bij de grote opening van het Brabants carnaval: ‘Drie uurkes vurraf’. Hij heeft 20 jaar deel genomen aan de optocht van Nuenen met carnavalsvereniging ‘Ik weet ’t niet’. Het laatste decennium viert hij carnaval met De Narre-Kappen in Gerwen en is graag aanwezig tijdens Ameezing, georganiseerd door de bevriende blaaskapel De Klippeleaters. Martijn Gevers In het dagelijks leven heet Prins Consilium Martijn Gevers. Hij is getrouwd met Marjon. Zij was adjudant bij De Narre-Kappen in 2013. Samen hebben ze drie kinderen, Daan, Lynn en Lise. Prins Consilium werkt in de agrarische sector als adviseur bij Delphy. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig. Hij tennist bij TV De Goudhoek en hij golft graag. Bovendien is hij bij RKGSV leider van het elftal van zijn dochter Lynn (MO-13) en betrokken bij RKGSV 3, een vriendenteam. Sinds dit jaar is Martijn voorzitter van de Kindervakantieweek in Gerwen. Adjudant Venditore Adjudant Venditore, alias Casper Mol, is de buurman van de nieuwe prins. Casper is geen onbekende binnen het Gerwense carnaval, want in 2007 was hij Prins Talpa. Hij is getrouwd met Femke en samen hebben zij twee kinderen: Karlijn en Koen. Casper heeft eigen makelaarskantoor in Nuenen. Hij is als franchisenemer verbonden aan Maas Makelaars en hij is voornamelijk actief in Nuenen, Son en Breugel, Geldrop en Eindhoven. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden bij RKGSV. Hij is leider van het derde seniorenelftal en leider van JO8-2, het team van zijn zoon. Verder tennist hij met Prins Consilium in een mixteam bij TV De Goudhoek. Adjudant Auxilio Adjudant Auxilio, alias Pim Kuijten, komt uit Nuenen en viert al 30 jaar onafgebroken carnaval in Nuenen, Eindhoven en Gerwen. Ook Pim is betrokken bij de voetbalclub RKGSV, waar hij een aantal jaar de functie van voorzitter heeft vervuld. Tevens was hij elftalleider van het 3e en nu is hij nog actief als bestuurslid. Pim is getrouwd met Patty en samen hebben ze twee dochters, Lola en Sol. Pim is eigenaar van Pim BHV/plus. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het opleiden van bedrijfshulpverleners (BHV), het geven van EHBO-trainingen en reanimatie, met gebruik van AED. Tevens kun je bij Pim terecht voor de opleiding ‘brand en ontruiming op locatie’. Kortom: dit trio ademt carnaval. Kom allemaal feestvieren in de tent op het Heuvelplein in Gerwen tijdens en voor carnaval, want het belooft een spektakel te worden. Zorg dat je erbij bent want: 'Bijzijn = Meemaken!‘

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


IVN Herfstwandeling door het Nuenens Broek

Zondag 24 november was een prachtige herfstdag. En dat kwam goed uit, want het IVN had een middagwandeling gepland door een van de pareltjes van Nuenen, namelijk het Nuenens Broek.

Sinterklaasintochten Nederwetten en Gerwen verliepen feestelijk

Waar was het paard gebleven? In Nuenen was Sint de zondag ervóór aangekomen op een platte kar, met een joekel van een tractor ervoor. In Gerwen kwam de goedheiligman afgelopen zondag aan ìn een cabriolet, in Nederwetten was het een jeep uit de laatste oorlog.

Gemeentelijke onderscheiding voor de heer Steven Kruijswijk - de foto's

Steven Kruijswijk geeft het startschot bij de Dikke Banden race Gemeentelijke onderscheiding voor de heer Steven Kruijswijk

Afgelopen zondag was rond het Park en in de Vincent van Goghstraat een wielerparcours uitgezet voor tijdens de Dikke Banden race. Niemand minder dan Steven Kruijswijk, geboren en getogen in Nuenen, was daarbij aanwezig.

Bezorging Vincentre Special

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online