En het is… PRINSES FEMME!

Traditiegetrouw op de eerste vrijdag na de elfde van d’n elfde, vond 15 november jl. in Het Klooster het Dwèrsdebuut van de Dwèrsklippels plaats. Voor de tweede keer in het bestaan van de vereniging zal een dame de carnavalskar trekken: Femke Arts. Daarbij ondersteund door ‘haar drie mannen’ Harry Smulders, manlief Jan Arts en Remco van den Bogaard. Hun motto: Let’s pronk!
                  
18-11-2019, 16:49
De toch altijd wel spannende avond begon uiteraard met een afscheid en wel van Prins Pretium en zijn gevolg. Namens de vereniging bedankte voorzitter Roel Kuijpers ‘Plaatjesmaker’ Bart Verkuijlen, Bram Daans, Cindy Kuijten en Nelleke Dijkman voor een fantastisch carnavalsjaar. Daarna was het de beurt aan de prinsen Parade van de Road van Zatterdag en Ceño van de Narre-Kappen en kersverse prinses Rizada van CV De Wetters. Ook zijn eigen adjudant en hofdames verrasten de prins nog met een cadeau. Lees deze week het verslag door Marlène van Kuyk in De Nuenense Krant. En lees in deze uitgave ook het interview door onze verslaggever Gemma Eerdmans met Femke Arts.

Foto: 's: Theo van Vijfeijken/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Welkom in Nuenen Sinterklaas! (2)

Welkom in Nuenen Sinterklaas!

The Marbletones

Zondagmiddag 17 november staan vanaf 15.30 uur The Marbletones op het podium in café Schafrath. Ze spelen authentieke jaren ‘50 - ‘60 Rhythm & Blues, Rock & Roll en stevige Funky grooves.

Theatermiddag over Bonhoeffer

Op 5 mei 2020 is het 75 geleden dat de Tweede Wereldoorlog werd beëindigd. Op die dag vieren wij de vrijheid. Op 9 april 2020 is het 75 jaar geleden dat Dietrich Bonhoeffer zijn leven gaf voor die vrijheid.

Openbare vergadering Dorpsraad Gerwen

U bent welkom tot het bijwonen van de openbare vergadering van Dorpsraad Gerwen om woensdag 13 november in SSCA ‘D’n Heuvel’, Heuvel 11 te Gerwen, aanvang 20.00 uur.

Open ontmoetingsavond Ruilkring LETS-Nuenen

Nuenen kent een actieve, florerende LETS-kring; het is een ruilnetwerk met leden, die onderling diensten en/of goederen uitwisselen. Geld komt er niet aan te pas. Het idee is heel simpel: je doet iets voor een ander of je laat iets door een ander voor jou doen bijvoorbeeld je ramen wassen.