Openbare vergadering Dorpsraad Gerwen

U bent welkom tot het bijwonen van de openbare vergadering van Dorpsraad Gerwen om woensdag 13 november in SSCA ‘D’n Heuvel’, Heuvel 11 te Gerwen, aanvang 20.00 uur.
                  
14-11-2019, 12:09
AGENDAPUNTEN 1. Opening door voorzitter; mededelingen, digitale vragen 2. Vatstelling agenda 3. Asbest -> Ad 4. Visie komende 10 jaar kerkdorp Gerwen; introductie en woordvoerder -> Brian 5. MFA enquete -> Matty/Ad 6. ‘Automaatje’ -> Luc Harmsen (WLG) 7. Bouwen / GerwenZo!/woonvisie/Kerkakkers -> Ruurd 8. Groenbakken -> Rein 9. Gedenkbomenbos -> Karin 10. Rondvraag 11. Sluiting

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Open ontmoetingsavond Ruilkring LETS-Nuenen

Nuenen kent een actieve, florerende LETS-kring; het is een ruilnetwerk met leden, die onderling diensten en/of goederen uitwisselen. Geld komt er niet aan te pas. Het idee is heel simpel: je doet iets voor een ander of je laat iets door een ander voor jou doen bijvoorbeeld je ramen wassen.

Moment van toneelgeluk

22 november is de première van ons nieuw toneelstuk ‘Momenten van geluk’. Een moment van geluk voor mij is een dinsdagavond vlak voor een van de laatste repetities: de theaterzaal van Het Klooster binnen komen lopen en die unieke toneelsfeer ervaren.

Knutselen met klei

Deze workshop is voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar. Je gaat aan de gang met klei, eerst kneden, rollen en plat slaan. Daarna drapeer je de klei over een fles of een bol, totdat deze helemaal bedekt is. Vervolgens maak je de vorm erin en hierbij gebruik je aluminiumfolie, dopjes en ander materiaal. Zo ontstaat er een kabouterhuisje, een kikker, een kabouter, of misschien heb je nog wel een ander idee.

Kaartverkoop Maestro door Drumfanfare Jong Leven

Al eerder informeerde Drumfanfare Jong Leven u over hun aankomende concert ‘Maestro door Drumfanfare Jong Leven.’ Een concert, geïnspireerd door het bekende televisieprogramma, waarmee zij hun 60-jarig jubileumjaar zullen afsluiten.

Atelier Riki Rooijakkers en atelier Steen van Heleen deelnemer aan landelijk Atelierweekend

Komend weekend, 16 en 17 november, is het landelijk Atelierweekend. Belangstellenden kunnen tijdens dit weekend een kijkje nemen in de ateliers van kunstenaars en ook in gesprek gaan met die kunstenaars. Er zijn twee Nuenense kunstenaars die deelnemen aan het landelijk Atelierweekend. Dat zijn atelier Riki Rooijakkers en atelier Steen van Heleen.