Team ‘Van Gogh Losjes’ winnaar van ‘Hee Doede Mee 2019’

Nadat op 2 november de zesde editie van dorpsquiz ‘Hee Doede Mee’ heeft plaatsgevonden, werd afgelopen zaterdag tijdens de feestavond de uitslag bekend gemaakt.
                  
11-11-2019, 21:21
Samen met DJ Jordy Graat en de band Lijn 7, werd gedurende de avond afgeteld van de laatste plek tot de winnaar. Waar het ene team verrast werd door de hoge plek op de ranglijst, gingen andere teams zichtbaar bij zichzelf te rade, verbaasd over de juist lagere uitslag dan gehoopt. Dat de dorpsquiz net zoveel om fanatieke competitie als om gezelligheid draait, was duidelijk. Top 3 De top 3 dit jaar bestond uit twee bekende namen en een wellicht verrassende derde. De Van Gogh Losjes (winnaar) en Aspro & Co (tweede plek) hebben allebei al eens eerder gewonnen, terwijl de Hooidonkse Ruiters (derde plek) voorgaande jaren nooit hoger eindigden dan op een 22ste plek. Wat het recept is voor deze sprint naar de top? Dat houden ze vast geheim… Goede doelen De uitgereikte geldbedragen worden overgedragen aan Nuenense goede doelen, die de teams zelf uit hebben gekozen. De Van Gogh Losjes hebben gekozen voor de Kindervakantieweek, Aspro & Co geven het bedrag weg aan Speeltuin de Kievit en de prijs van de Hooidonkse Ruiters gaat naar Voedselbank Nuenen. Drie mooie goede doelen die de geldbedragen ongetwijfeld een mooie bestemming kunnen geven. De volledige uitslag én de foto’s van de feestavond zijn te vinden op de website van ‘Hee Doede Mee’: www.heedoedemee.nl.

Foto: Winnaars Van Gogh Losjes. Foto: Kim Vos Fotografie

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Mantelzorgdag 2019 bood herkenning en ontspanning

Een kleine 100 mantelzorgers bevolkten afgelopen vrijdag theaterzaal en Plein in Het Klooster. Het Steunpunt Mantelzorg had gezorgd voor een gevarieerd programma: van interactief theater via lunch met pianomuziek tot workshops. De geluiden van bezoekers na afloop waren lovend, tevreden en dankbaar.

De politiek is nu aan zet!

Woensdag 6 november jl. was er een landelijke onderwijsstaking. De scholen uit Nuenen deden daaraan mee. Er waren diverse acties op verschillende plekken. Het zou zomaar kunnen dat dit niet de laatste staking is geweest. Dat het water aan de lippen staat, beseffen ze namelijk nog steeds niet in Den Haag. En men zegt bij dringende kwesties die daadkracht nodig hebben, wel eens: het is vijf voor twaalf. Het zal niet lang meer duren en dan is het in onderwijsland vijf óver twaalf!

Allerzielenconcert Muzikale topprestatie, weldadige belevenis

Het Allerzielenconcert, afgelopen zaterdagavond in de H. Clemenskerk, werd een volwaardige muzikale belevenis. Projectkoor Lux Aeterna, met vele ervaren Nuenense koorzangers in zijn gelederen, deed samen met het Valkenswaards Kamerorkest, vier solisten en pianist Mark van Nispen muziek van Mozart grote eer aan. De reacties na afloop waren dan ook juichend.

Black Friday: Super koopjesdag

Woensdag 27 november in De Nuenense Krant: Black Friday: Super koopjesdag.

Club Sam luidt de noodklok

Club Sam, de unieke activiteitenclub uit Nuenen voor gehandicapte kinderen en jongeren, kampt met een zwaar tekort aan vrijwilligers.

Meet and greet met Roy Donders in tuincentrum Coppelmans