IVN Kids: paddenstoelen

Het is paddenstoelentijd en dankzij de nodige regen zijn er héél veel te vinden op dit moment. IVN Kids staat op zondag 27 oktober in het teken van paddenstoelen. Ga met onze gidsen mee op ontdekkingstocht op het Steenoventerrein.
                  
22-10-2019, 09:17
Hoe laat en waar? We verzamelen om 10.00 uur bij het hek aan het eind van de Parallelweg in Nuenen. Deze weg begint aan de linkerkant van de Collse Hoefdijk, net voorbij het Avia-tankstation en loopt evenwijdig aan het spoor. Einde uiterlijk 12.00 uur. Over IVN Kids Voor kinderen van 6 tot 11 jaar - en hun (groot)ouders, broertjes en zusjes - organiseert IVN Nuenen in alle seizoenen superleuke activiteiten in de natuur. Ben jij nieuwsgierig naar wat er allemaal groeit, bloeit en leeft in de mooie Nuenense natuurgebieden? Dan moet je zeker mee gaan met onze IVN Kids-activiteiten. Onze gidsen nemen je graag mee op ontdekkingstocht en laten je de natuur op een leuke en speelse manier beleven. Deelname is gratis. Info: ivnkidsnuenen@gmail.com / www.ivn.nl/nuenen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Informatiemiddag over wonen, verhuizen, veiligheid en comfort

- Verbouwen, verhuizen, comfortabel, veilig en zorgeloos wonen in Nuenen? - Is ons huis is te groot? - We moeten steeds de trap op om te gaan slapen. - De wasmachine en droger staan op zolder; wel lastig. - Ben alleen en voel me niet helemaal meer veilig. Ongemakken en vragen waar je hoopt nooit voor te komen staan. Die luxe is maar voor weinig mensen weggelegd. De meesten van ons zullen vroeg of laat iets in hun woonsituatie moeten aanpassen.

Fotoclub KNIPOOG nodigt uit

PVGE afdeling Nuenen heeft vier fotoclubs waarvan KNIPOOG als eerste in 2011 werd opgericht. Al in 2012 startten de leden met hun eerste tentoonstelling. Dit jaar werd voor de achtste maal met veel zorgvuldigheid een expositie voorbereid.

De Nacht van de Nacht

Zaterdag 26 oktober is het De Nacht van de Nacht. IVN Nuenen en Scouting Rudyard Kipling nodigen je uit om deze nacht (avond) mee te komen beleven.

Boekenmarkt heemkundekring De Drijehornick

Heemkundekring De Drijehornick beschikt in het Heemhuis over een uitgebreide bibliotheek. In de loop van de jaren is een uitgebreide verzameling boeken bijeengebracht. Boeken die met name betrekking hebben op de geschiedenis van Nuenen, Gerwen en Nederwetten, maar ook veel boeken over de historie van andere gemeenten in Zuidoost-Brabant en overige cultuurhistorische boeken.

Allerzielenconcert 2019 brengt muziek uit de film Amadeus

In 1984 veroverde de film Amadeus over het leven van Mozart de harten van miljoenen mensen in de hele wereld. Deze ontroerende film over een van de grootste componisten uit onze geschiedenis werd bekroond met maar liefst 8 Oscars. Reden genoeg om de minstens zo indrukwekkende muziek uit deze film op het programma te zetten van het Allerzielenconcert 2019, ter nagedachtenis van de overledenen.

WIE, OH WIE?