Fotoclub KNIPOOG nodigt uit

PVGE afdeling Nuenen heeft vier fotoclubs waarvan KNIPOOG als eerste in 2011 werd opgericht. Al in 2012 startten de leden met hun eerste tentoonstelling. Dit jaar werd voor de achtste maal met veel zorgvuldigheid een expositie voorbereid.
                  
21-10-2019, 20:25
Jaarthema 2019 is ‘Met z’n tweeën’ en dit kan op veel manieren verbeeld worden. Dat krijgt de toeschouwer dan ook te zien. Daarnaast is een aantal maanden een dokterskoffer met geheime inhoud langs alle leden gereisd en zijn er foto’s geschoten met een deel van de inhoud. Wat was het meest favoriet bij de fotografen? En hoe hebben zij er iets aparts van weten te maken? Natuurlijk bent u daar nieuwsgierig naar. Opnieuw worden in een aparte ruimte korte fotopresentaties met muziek getoond, een door het publiek gewaardeerd onderdeel. De expositie vindt plaats op 2 en 3 november van 11 tot 17 uur in het PVGE onderkomen Het Kwetternest (onderdeel De Hongerman), Mantelmeeuwlaan 10 in Nuenen Zuid. Wij zullen zorgdragen voor een verrassende presentatie van ons fotowerk.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De Nacht van de Nacht

Zaterdag 26 oktober is het De Nacht van de Nacht. IVN Nuenen en Scouting Rudyard Kipling nodigen je uit om deze nacht (avond) mee te komen beleven.

Boekenmarkt heemkundekring De Drijehornick

Heemkundekring De Drijehornick beschikt in het Heemhuis over een uitgebreide bibliotheek. In de loop van de jaren is een uitgebreide verzameling boeken bijeengebracht. Boeken die met name betrekking hebben op de geschiedenis van Nuenen, Gerwen en Nederwetten, maar ook veel boeken over de historie van andere gemeenten in Zuidoost-Brabant en overige cultuurhistorische boeken.

Allerzielenconcert 2019 brengt muziek uit de film Amadeus

In 1984 veroverde de film Amadeus over het leven van Mozart de harten van miljoenen mensen in de hele wereld. Deze ontroerende film over een van de grootste componisten uit onze geschiedenis werd bekroond met maar liefst 8 Oscars. Reden genoeg om de minstens zo indrukwekkende muziek uit deze film op het programma te zetten van het Allerzielenconcert 2019, ter nagedachtenis van de overledenen.

WIE, OH WIE?

Wie wordt de nieuw Prins(es) in Nederwetten?

Ben dur bij in ons Narre-gat: Wie wor ut?