De Nacht van de Nacht

Zaterdag 26 oktober is het De Nacht van de Nacht. IVN Nuenen en Scouting Rudyard Kipling nodigen je uit om deze nacht (avond) mee te komen beleven.
                  
21-10-2019, 20:22
Vanaf 19.30 uur ben je welkom bij de blokhut van Scouting Rudyard Kipling aan de Papenvoortse Heide 5b in Nuenen. Daar start je met een (korte) boswandeling door het zwak verlichte bos. Onderweg kom je allerlei leuke activiteiten in het donker tegen, zoals sterrenkijken en speuren naar insecten en vleermuizen die rondvliegen. Ook kun je schilderen met licht, luisteren naar een verhaal of sfeervolle zang. Sluit de avond af bij het kampvuur met een lekker warm drankje. Deelname is gratis en voor alle leeftijden. Draag goede loopschoenen. De Nacht van de Nacht duurt tot 21.00 uur.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Boekenmarkt heemkundekring De Drijehornick

Heemkundekring De Drijehornick beschikt in het Heemhuis over een uitgebreide bibliotheek. In de loop van de jaren is een uitgebreide verzameling boeken bijeengebracht. Boeken die met name betrekking hebben op de geschiedenis van Nuenen, Gerwen en Nederwetten, maar ook veel boeken over de historie van andere gemeenten in Zuidoost-Brabant en overige cultuurhistorische boeken.

Allerzielenconcert 2019 brengt muziek uit de film Amadeus

In 1984 veroverde de film Amadeus over het leven van Mozart de harten van miljoenen mensen in de hele wereld. Deze ontroerende film over een van de grootste componisten uit onze geschiedenis werd bekroond met maar liefst 8 Oscars. Reden genoeg om de minstens zo indrukwekkende muziek uit deze film op het programma te zetten van het Allerzielenconcert 2019, ter nagedachtenis van de overledenen.

WIE, OH WIE?

Wie wordt de nieuw Prins(es) in Nederwetten?

Ben dur bij in ons Narre-gat: Wie wor ut?

Natuurwerkdag Knotgroep IVN Nuenen

In het kader van de nationale Natuurwerkdag, koos de Knotgroep IVN-Nuenen een werklocatie waar iedereen die een handje wil helpen, welkom is. Er is voor ieder wat te doen: van dunne takken knippen en dikke takken zagen, tot het wegslepen van al het takkenwerk dat op de grond ligt.