Geef uw mening en denk met ons mee

                  
16-08-2019, 09:32
We zijn benieuwd naar uw mening over De Nuenense Krant. Welke onderwerpen leest u graag? Wat mist u in De Nuenense Krant? Welke uitdagingen heeft u voor onze redactie? Enkele vragen waarop wij als redactie graag van u als lezer een antwoord willen ontvangen. Maar dat niet alleen; door uw mening over De Nuenense Krant te geven, levert u een bijdrage aan de verbetering van de nieuwsvoorziening in Nuenen c.a. Samen met u maken we graag een nog betere krant. Wilt u uw mening geven en meedenken met onze krant? Stuur dan een mail naar redactie@denuenensekrant.nl, met als onderwerp ‘Mening’.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Drie Nuenenaren in het Rijksmuseum

Het kan niemand in Nuenen ontgaan zijn: van 15 juli tot 15 september is de tentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt’ in het Rijksmuseum in Amsterdam en daar hangen maar liefst twee Nuenenaren tussen. Dat maakt dat daar nu drie Nuenenaren geëxposeerd hebben: van Gogh, Joost Hoedjes en Marjan van der Donk.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Agenda

Kringloop 'Het Goed' opent zijn deuren in Nuenen

Op donderdag 5 september zal aan De Pinckart het Participatiehuis, met als belangrijk onderdeel daarin de landelijk 26ste kringloopwinkel van Het Goed, officieel geopend worden. Het wordt de zesde vestiging van Het Goed in Noord-Brabant.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Voetsporen Van Vincent

We vervolgen de paden die Vincent van Gogh te voet aflegde in de periode 1883-1885. Na de Wevers, de Hut en Gerwen, gaan we weer verder.