Kringloop 'Het Goed' opent zijn deuren in Nuenen

Op donderdag 5 september zal aan De Pinckart het Participatiehuis, met als belangrijk onderdeel daarin de landelijk 26ste kringloopwinkel van Het Goed, officieel geopend worden. Het wordt de zesde vestiging van Het Goed in Noord-Brabant.
                  
13-08-2019, 14:03
De feestelijke opening zal om 10.00 uur door locoburgemeester Ralf Stultiëns verricht worden, in aanwezigheid van de directies van Het Goed, WSD, Lunet Zorg en ROC Summa- en Stercollege. Want al deze instellingen zullen onder de noemer 'Participatiehuis' samenwerken om de arbeidsparticipatie in de regio te verbeteren. Dit zal vooral gelden voor mensen die nu om uiteenlopende redenen buiten de werkende samenleving vallen. Lees er morgen meer over in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Voetsporen Van Vincent

We vervolgen de paden die Vincent van Gogh te voet aflegde in de periode 1883-1885. Na de Wevers, de Hut en Gerwen, gaan we weer verder.

Certificering Keurmerk Veilig Ondernemen Centrummanagement Nuenen gaat voor drie sterren

Vorig jaar behaalde Centrummanagement Nuenen, en daarmee het centrum van Nuenen, de eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelgebieden (KVO) van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Aan de hand van een lijst met verbeter- en actiepunten, wordt door ondernemers, gemeente, politie en brandweer toegewerkt naar de maximaal haalbare drie sterren. Die moeten in 2021 binnen zijn.

Kindervakantieweek Gerwen

Op 7, 8 en 9 augustus vond het Foodtruckfestival van de Kindervakantieweek in Gerwen plaats. Door 115 kinderen en meer dan 80 vrijwilligers is er drie dagen volop gebouwd aan een foodtruck en zijn er lekkere hapjes gemaakt.

Bijna Thuis Huis 'Latesteyn' bood zorg aan eerste gasten

Op 10 mei kon Bijna Thuis Huis Nuenen 'Latesteyn' na jaren 'tussen hoop en vrees' dan toch eindelijk feestelijk geopend worden. De dag erna konden tijdens een Open dag vele bezoekers met eigen ogen aanschouwen, hoe mooi de ooit bouwvallige bungalow in de bossen aan de Pastoorsmast was geworden. De eerste gast kon nog diezelfde week opgenomen worden. Hoe verliepen de eerste drie maanden 'Latesteyn'? We vroegen het stichtingsvoorzitter Fred Heering.

Magazine VincentreSpecial