BBQ PVGE afdeling Nuenen

De PVGE afdeling Nuenen bestaat dit jaar 25 jaar. Dat wil de vereniging natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.
                  
15-07-2019, 13:15
Bijna twee weken geleden zijn de leden van 88+ verwend met een heerlijke High Tea, verzorgd door andere leden van de PVGE. Afgelopen vrijdag was er een luxe barbecue voor de leden (220 aanwezigen) bij het Zwembad Nuenen (Enode.) Om 17 uur werd een ieder nog getrakteerd op een striemende regenbui, maar gelukkig waren er voldoende tenten om niet al te nat te worden. Daarna was het heel mooi weer, vrijwel zonder wind. De muziek werd verzorgd door jazzband ‘His Masters Noise’. Het was al met al een heel geslaagde avond.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Interieurspuiterij Jansen doneert jubileum-geld aan vier Nuenense Goede Doelen

In de maand mei van dit jaar vierde Interieurspuiterij Jansen zijn 40 jarig bestaan. Dit is op gepaste wijze gevierd met medewerkers en relaties. Bijzonder is het dat interieurspuiterij Jansen zelf geen cadeaus wilde, maar de goede gaven van haar relaties beschikbaar heeft gesteld aan vier organisaties binnen Nuenen die het hard nodig hebben en het goed kunnen gebruiken.

VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner verrast inwoners Nuenen met 300.000 euro

Een grote verrassing voor Hanneke en Léon uit Nuenen. Zij hebben in de trekking van de VriendenLoterij 300.000 euro gewonnen. Lucille Werner, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste het echtpaar afgelopen vrijdag met een heerlijke taart en een cheque van 300.000 euro.

Installatie van ‘Probusclub van Gogh Nuenen’

Op donderdag 11 juli vond de installatie bijeenkomst van ‘Probusclub van Gogh Nuenen’ plaats in Restaurant Olijf in Nuenen.

Bel voor meer informatie naar 06-22085250

'Bellen met d'n Burger'

In de rubriek 'Bellen met d'n Burger' laten beurtelings onze politiek verslaggevers Gemma Eerdmans en Frans Lammerts burgemeester Maarten Houben aan het woord over zaken binnen zijn taakgebied die op dat moment actueel zijn. Dit om een genuanceerd beeld te schetsen van waar een burgemeester zoal mee bezig is en voor welke afwegingen hij zich gesteld ziet.