Oscaruitreiking op Sint Jozefschool

Op donderdag 4 juli was Nederwetten er helemaal klaar voor. In grote getalen is het publiek naar de speciale Sint Jozef-bioscoop gekomen. Op die avond vond namelijk de Oscaruitreiking plaats.
                  
07-07-2019, 20:33
De rode loper ligt klaar en de pers staat massaal te wachten op de komst van de filmsterren van groep 7 en 8. Rond kwart voor 7 komen ze met speciaal vervoer naar de bioscoop. Een mooi versierde huifkar stopt bij de rode loper. Twaalf filmsterren lopen in hun mooiste kleding en mooi opgemaakte gezichten over de rode loper de bioscoop in. Ondertussen krijgen ze een daverend applaus van het publiek en worden er veel foto’s gemaakt. Hotel Sint Jozef Nadat alle bezoekers een zitplaats hadden gevonden (er moesten zelf stoelen bij gehaald worden), kon de spectaculaire filmavond beginnen. Allereerst volgt een hartelijk welkom door meester Dirk, die erg veel goed voorbereidend werk heeft gedaan. Dan is het zover en volgt de première van de film: hotel Sint Jozef. De film gaat over een school die noodgedwongen moet sluiten. De leerlingen besluiten om de school tot hotel te verbouwen. Veel leerlingen krijgen een baan in het nieuwe hotel en proberen zo goed mogelijk om de 6 sterren van het hotel te behouden. Helaas gaat er van alles mis. Een gast van het hotel belandt met haar hoofd in de vla en de kleine kinderen van een gast worden met alcohol tot rust gebracht. Zonder het einde te verklappen; het is een erg leuke en komische familiefilm. De film is overigens, via de St Jozefschool, ook op DVD verkrijgbaar. Oscars Na afloop van de film komen alle filmsterren naar het podium voor de uitreiking van de Oscars. Gelukkig gaat iedereen met een mooie welverdiende Oscar naar huis. Er volgt nog een speciaal afscheidswoordje voor de leerlingen van groep 8. Zij gaan na de vakantie verder op de middelbare school. Natuurlijk hoort er bij een Oscaruitreiking ook knallende champagne en een gezellig feestje. Iedereen van harte bedankt voor deze feestelijke en gezellige avond en voor jullie super inzet. Rowen, Pleun, Don, Suus en Julia heel veel succes op de middelbare school. En voor iedereen een hele fijne vakantie.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Zeer geslaagde jubileumreis De Gerwense Dorpsmuzikanten

Dinsdag 25 juni vertrok blaaskapel De Gerwense Dorpsmuzikanten met supporters met de bus naar Oostenrijk, om daar het 35-jarig jubileum te vieren. De weersomstandigheden waren ideaal, een tikje te warm misschien.

Sportieve laatste schooldag op basisschool Sint Jozef

Het schooljaar op basisschool Sint Jozef in Nederwetten werd op vrijdag 5 juli feestelijk en sportief afgesloten. De laatste schooldag was heel speciaal voor de school in het algemeen en voor groep 8 in het bijzonder.

Overlijden Gildebroeder Jan Migchels

Jan Migchels (87) was bijna 75 jaar lid van het St. Annagilde Nederwetten en al die jaren was Jan er altijd en zeer actief. De eerste 25 jaar als tamboer en daarna al geweerschutter.

VACATURE Glorieuxpark Eindhoven

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Nuenens College is gezond

Nuenens College heeft dit jaar behalve een gouden Schoolkantine Schaal, nu ook het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat Nuenens College zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door het Voedingscentrum en de GGD. Nuenens College is trots op dit behaalde resultaat.