Autoschade

Op zondag 26 mei is onze auto beschadigd geraakt op het parkeerterrein achter de Albert Heijn in Nuenen. De auto is dusdanig beschadigd geraakt met inparkeren of uitrijden.
                  
17-06-2019, 15:04
De schade is ontstaan tussen 13.40 en 14.00 uur bij een Opel Astra, zilvergrijs met het kenteken 68-PD-FB op de parkeerplaats achter de Albert Heijn Nuenen in het dorp. Er waren op moment van parkeren veel mensen aanwezig op de parkeerplaats, dus mocht u iets gezien hebben, verzoek ik u om contact op te nemen met mij: Jan Verhoeff op telefoonnummer 06-23790020. Bent u of kent u diegene die onze auto heeft beschadigd, laten we dit dan netjes oplossen via de verzekeringen en neem alsjeblieft contact met ons op.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Optreden Falcon Town Jazz Band

Als men van mening is dat er in Nuenen weinig activiteiten zijn, dan was dat afgelopen zondag beslist niet het geval. Naast de Van Goghmèrt was er een optreden van een Big Band bij de Opwettense Watermolen en werd er muziek gemaakt door de Falcon Town Jazz Band bij Weverkeshof.

Goud voor Diede Struijk en Bram Zwetsloot bij NJJK

Bij de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen zwemmen in Eindhoven zijn Z&PV Nuenen zwemmers Bram Zwetsloot en Diede Struijk beiden Nederlands kampioen geworden. Diede wist bij de paralympische zwemmers de 100m rugslag op haar naam te zetten, terwijl Bram op de 100m schoolslag bij de jeugd de allersnelste was.

Tiende dichtbundel van Catharina Boer gepresenteerd

Zaterdagmiddag 15 juni vond in Bibliotheek Nuenen de presentatie plaats van de tiende dichtbundel van Catharina Boer. De organisatie van de middag was in handen van Helma Michielsen, Marianne Schellekens en Annette Stevens. Bibliotheek Dommeldal en Cultuur Overdag verleenden hun medewerking. Tijdens de presentatie draaide op een groot touchscreen een aantal gedichten, gecombineerd met schilderijen van Marianne Schellekens.

HKC (U) 1 - NKV 1: 21-19

Afgelopen zaterdag mocht NKV 1 aantreden in Utrecht tegen HKC. Een gekke wedstrijd na een gekke week. NKV 1 wist op voorhand dat het niet compleet zou zijn, maar nadat klasbak en vedette Robin donderdag met een blessure uitviel, was het puzzelen geblazen. Desalniettemin kon er een sterk NKV 1 starten. Dank voor de bereidheid van de invallers en reserves.

Drukte tijdens Van Goghmèrt

HSCN Junioren 2 wint van PSV 1

Meteen al in de eerst inning scoorde PSV er op los; 0-6. Zwak veldspel van onze spelers ligt er aan ten grondslag. Wordt dit een zware wedstrijd? Nee, Nuenen is direct wakker geschud en buigt de stand in dezelfde inning om naar een 6-7 voorsprong. Wordt het een bijzondere wedstrijd? Nee, het krachtsverschil in de daar opvolgende innings is te groot in het voordeel van Nuenen. De wedstrijd wordt relatief eenvoudig met 13-8 gewonnen.