TV Wettenseind feliciteert alle kampioenen

Dit voorjaar zijn er tijdens de voorjaarscompetitie vier seniorenteams kampioen geworden. Ook dit voorjaar was de competitie drukbezet met 46 deelnemende teams. Het was weer een mooie periode. TV Wettenseind is trots op deze prestatie en de teams zijn allemaal gehuldigd op 12 juni.
                  
14-06-2019, 10:41
Alle kampioenen op een rijtje: Gemengd dubbel 17+ donderdagavond tweede klasse Barend Dill, Remko van Koesveld, Ilse van Bruggen en Afke van Koesveld. Herendubbel 50+ vrijdagmiddag derde klasse Ed Janssen, Cor Guichelaar, Mike Drenth, Johan Mijnsbergen, Ad Maas en Rinus de Keizer. Gemengd dubbel 50+ vrijdagmiddag derde klasse Marja van Koesveld, Ronald van Koesveld,Theo van Koesveld, Marian van Koesveld, Ans Keijzer en Hans Keijzer. Damesdubbel 35+ vrijdagavond vierde klasse Mirjam Jansen, Esther Dirne, Susanne Roggen, Lucret Bousché, Sonja de Jong, Kaarina Brouwers.

Foto: 1: Damesdubbel 35+ vrijdagavond vierde klasse. Foto 2: Herendubbel 50+ vrijdagmiddag derde klasse.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Alleen nog kanoverbod tussen Eindhoven en Son

Het kanoverbod dat woensdag 5 juni is ingesteld voor de Dommel van de Belgische grens tot en met Boxtel, is op één traject na ingetrokken. Alleen tussen de rioolwaterzuivering in Eindhoven en het Wilhelminakanaal is het nog verboden om te kanoën. Op alle andere trajecten is de Dommel vrijgemaakt van omgewaaide bomen. Hier mag weer gekanood worden.

Sponsortoernooi Nederwetten weer een mooi (voetbal) feestje

Vrijdagavond 7 juni vond het jaarlijks sponsortoernooi bij RKVV Nederwetten plaats. Vanaf 18.00 uur stroomde sportpark ‘De Koppel’ vol met enthousiaste deelnemers en supporters. Na de magen gevuld te hebben, werd om 19.00 uur gestart met de eerste wedstrijden, waarbij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel stonden.

De Nuenense Krant, de krant met inhoud

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'