Help Weverkeshof na inbrakenreeks

De afgelopen vijf maanden is er vier keer ingebroken bij Dorpsboerderij Weverkeshof in Nuenen. ‘Inbreken, op een kinderboerderij, waar zóveel vrijwilligers met zóveel liefde ontzettend veel tijd en energie steken in de dieren, de moestuin en de talloze activiteiten. Daar word je toch boos van?’ Daarom startte Daniëlle een crowdfundingactie. Meteen vanaf de start stromen de donaties binnen.
                  
09-05-2019, 09:32
Daniëlle van Dosselaar woont zelf in Nuenen en komt vaak met haar twee zoontjes (2 en 4 jaar) bij de kinderboerderij. Haar oproep is duidelijk: ‘Draag bij, veel of weinig, het maakt niet uit. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Weverkeshof de geleden schade kan herstellen én samen kunnen we de Weverkeshof met al zijn vrijwilligers laten zien dat heel veel mensen hen een warm hart toedragen.’ Aan alle vaders, moeders, opa's en oma's Daniëlle roept alle vaders, moeders, opa's en oma's op om nog eens terug te denken aan die fijne momenten bij de kinderboerderij. ‘Ik hoop dat die herinneringen er, net als bij mij, voor zorgen dat je bij wil dragen aan het in stand houden van deze bijzondere plek.’ Weverkeshof doet mee Daniëlle sprak vooraf met het bestuur van Weverkeshof. Of ze wel zaten te wachten op een crowdfundingsactie. Gelukkig was het antwoord: Ja. Bestuursvoorzitter Paul Koppelman: ‘We zijn aangenaam verrast en ondersteunen de actie van harte.’ Wat gebeurt er met het ingezamelde geld? Niet alle inbraakschade wordt door de verzekering gedekt. Per inbraak is Weverkeshof sowieso 1000 euro aan eigen risico kwijt. Het ingezamelde geld is daarom hard nodig om de materiële schade in het pand te repareren. Donaties stromen binnen Opgeteld is er 5000 euro nodig om de geleden inbraakschade te herstellen. Ambitieus? Als het aan Danielle ligt niet. Daar lijkt ze gelijk in te krijgen. Al in de eerste 24 uur komen er 131 donaties binnen voor een totaalbedrag van 1740 euro. Wil je ook bijdragen? Dat kan via www.geef.nl/nl/actie/weverkeshof, of kijk op de website van Dorpsboerderij Weverkeshof.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Agenda

Bedankt voor uw steun

Showkorps O&V | Nuenen bedankt de inwoners van Nuenen voor hun bijdragen aan de jaarlijkse steunkaartenactie. Het korps heeft een mooi bedrag opgehaald, wat besteed gaat worden aan materiaal, optredens en projecten zoals ‘Music Kids’, waarbij kinderen van groep 4, 5, en 6 een jaar lang gratis kennismaken met muziek.

Loek ondersteunt Voedselbank Nuenen

Loek Berben is 18 jaar en woont in Nuenen. Hij volgt de opleiding Patisserie op het Summa College. Thuis maakt hij vaak bonbons en dit jaar wil hij deze op zaterdag voor Moederdag, op 11 mei verkopen. Dat gaat hij doen vanaf 9.00 uur bij Jumbo Ton Grimberg.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'