Winterfestijn Boordhuys groot succes

Wie afgelopen zaterdag over de Boord in Nuenen kwam, heeft ongetwijfeld de gezellige klanken gehoord: Boordhuys stond deze middag in het teken van bier, maar ook van BBQ en live muziek.
                  
25-02-2019, 16:00
Van 16.00 tot 20.00 uur vond de eerste editie van het Winterfestijn plaats, in het kader van het 10 jarig bestaan van het Boordhuys. En als het aan de bezoekers ligt, is dit zeker niet de laatste keer. Het was een super geslaagd event met bijna 100 bezoekers. ‘Jullie moeten dit zeker vaker doen, waarom niet ieder seizoen?!’, was een veel gehoorde opmerking. 3 brouwerijen Er waren 3 brouwerijen aanwezig: Brouwerij Nuenhem uit Nuenen, Hooglander uit Aarle Rixtel en het Trappistenbier van La Trappe. Zij presenteerden verschillende soorten bier, van Blond tot Stout en van IPA tot Quadrupel. De proefglaasjes werden goed gebruikt, zo werd het sfeervolle en zonnige terras van Boordhuys al snel een broeinest van gezellige ontmoetingen. Er waren diverse prijzen te winnen met een bierquiz en het geheel werd omlijst door fantastische live jazz muziek, wat wil je nog meer? Maar er was niet alleen bier, ook werden heerlijke wijnen geschonken, biologische sapjes en voor de kleine gasten was er een kinderbar en marshmallows om te roosteren boven het vuur. Broodje worst met zuurkool Rond 17.00 uur stak Karin van der Grinten (eigenaar Boordhuys) de barbecue aan en zorgde ze samen met haar dochter (en businesspartner) Karlijn Tuithof voor de inwendige mens. Voor een goed gevulde hamburger en een broodje worst met zuurkool stond men graag in de rij. Toen de zon langzaam achter de horizon weg trok, werd binnen een mum van tijd alles naar binnen verplaatst en bleef het nog lang gezellig in het Atelier en de Tuinkamer van het sfeervolle Boordhuys. Karin en Karlijn laten weten dat een event als deze zeker voor herhaling vatbaar is. Al 10 jaar is het Boordhuys een multifunctionele plek waar vele gasten graag komen voor een vergadering of teambuilding, een afscheid of condoleance of wanneer er iets speciaals te vieren is. Een huis waar iedereen zich thuis voelt.

Foto: 's: Theo van Vijfeijken/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Pronkzitting in ResiTentie 1.0

Een volle bak afgelopen zaterdag bij de eerste pronkzittting van CV de Dwèrsklippels in de resiTentie. Niet meer in Het Klooster, maar in een fantastisch ingerichte tent. Fraai vorm gegeven met een soort van middeleeuwse banieren, kroonluchters en voorzien van een schitterend podium. De hand van oud-prins Crehansa, oftewel Hans Kuijten, was hier goed in te herkennen.

Limieten voor zwemmers Z&PV Nuenen

Tijdens de International Talent Trophy (ITT) 2019 in Eindhoven, hebben meerdere zwemmers van Z&PV Nuenen voldaan aan de limieten voor de Regionale Zomerkampioenschappen en de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen. Na twee dagen zwemmen stond de teller op 12 limieten.

NKV 1 - Springfield 1: 28-12

Afgelopen zondag stond de inhaalwedstrijd tussen de nummer één en de nummer drie uit de poule op het programma. Wat op voorhand geen gemakkelijke wedstrijd leek te worden, resulteerde uiteindelijk toch in een zeer ruime overwinning voor NKV.

IVN kidswandeling

Zondag 24 februari hebben zo’n 20 kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s, dus in totaal haast 40 deelnemers, aan de bijzonder leuke activiteit ‘Beleef het einde van de winter’ meegedaan, georganiseerd door het IVN Nuenen c.a. (afdeling IVN Kids).

Heerlijk opwarmertje voor VDZ Racing op Circuit Zandvoort

Afgelopen zaterdag heeft VDZ Racing, met Roel van der Zanden en Ilse van de Sande (Nuenen), zich goed vermaakt tijdens de Circuit Short Rally. De aftrap van het Nederlands rallyseizoen was een mooi evenement, waarin de teams 4 klassementsproeven te wachten stond.

Eerste editie WeCaLi World Cup succesvol afgesloten

Afgelopen zondag was op het tennispark van TV Wettenseind de afsluiting van de eerste editie van de WeCaLi World Cup.