Pronkzitting in ResiTentie 1.0

Een volle bak afgelopen zaterdag bij de eerste pronkzittting van CV de Dwèrsklippels in de resiTentie. Niet meer in Het Klooster, maar in een fantastisch ingerichte tent. Fraai vorm gegeven met een soort van middeleeuwse banieren, kroonluchters en voorzien van een schitterend podium. De hand van oud-prins Crehansa, oftewel Hans Kuijten, was hier goed in te herkennen.
                  
25-02-2019, 15:37
Na de muzikale opwarming van de Blaospoepers en optredens van de dansgardes, kondigde Mirte Peters de eerste tonproater aan: Tôntje de Klusjesman, oftewel Jorlan Manders uit de Mortel. Tôntje kreeg vanuit zijn ton al snel dames in het vizier die hij aanzag voor de afvallers van ‘Boer zoekt vrouw’. Dat zag ie natuurlijk helemaal verkeerd. Want Nuenen kent helemaal geen afvallers. Alle boeren zijn hier sterk aantrekkelijk en hebben allemaal een vrouw. Nuenen valt wel af, maar dan op een andere manier. Namelijk als fusiepartner van de grote stad op afstand, maar nu dwaal ik af. Maar de toon was gezet. Lees woensdag het verslag van onze correspondent Elwien Bibbe in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Limieten voor zwemmers Z&PV Nuenen

Tijdens de International Talent Trophy (ITT) 2019 in Eindhoven, hebben meerdere zwemmers van Z&PV Nuenen voldaan aan de limieten voor de Regionale Zomerkampioenschappen en de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen. Na twee dagen zwemmen stond de teller op 12 limieten.

NKV 1 - Springfield 1: 28-12

Afgelopen zondag stond de inhaalwedstrijd tussen de nummer één en de nummer drie uit de poule op het programma. Wat op voorhand geen gemakkelijke wedstrijd leek te worden, resulteerde uiteindelijk toch in een zeer ruime overwinning voor NKV.

IVN kidswandeling

Zondag 24 februari hebben zo’n 20 kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s, dus in totaal haast 40 deelnemers, aan de bijzonder leuke activiteit ‘Beleef het einde van de winter’ meegedaan, georganiseerd door het IVN Nuenen c.a. (afdeling IVN Kids).

Heerlijk opwarmertje voor VDZ Racing op Circuit Zandvoort

Afgelopen zaterdag heeft VDZ Racing, met Roel van der Zanden en Ilse van de Sande (Nuenen), zich goed vermaakt tijdens de Circuit Short Rally. De aftrap van het Nederlands rallyseizoen was een mooi evenement, waarin de teams 4 klassementsproeven te wachten stond.

Eerste editie WeCaLi World Cup succesvol afgesloten

Afgelopen zondag was op het tennispark van TV Wettenseind de afsluiting van de eerste editie van de WeCaLi World Cup.

De Raven - EMK: 3 - 0

Vanaf het eerste fluitsignaal was De Raven afgelopen zondag met meer wil en overtuiging het veld ingegaan. Er werd al vroeg druk gezet op de bal en EMK had moeite met het balbezit en elke 2e bal was voor De Raven.