NKV 1 - Springfield 1: 28-12

Afgelopen zondag stond de inhaalwedstrijd tussen de nummer één en de nummer drie uit de poule op het programma. Wat op voorhand geen gemakkelijke wedstrijd leek te worden, resulteerde uiteindelijk toch in een zeer ruime overwinning voor NKV.
                  
25-02-2019, 14:31
Aangeleverd verslag: Mike Bekkers De Nuenenaren startten sterk aan de hand van de zuiver schietende Lieke Veldwijk, maar ook de andere dames van NKV wisten de korf gemakkelijk te vinden. Na de 2-0 voorsprong kwam Springfield nog terug naar 2-2, maar vanaf toen werd de voorsprong van NKV alleen maar groter. Door een periode voor rust, waarin wat minder makkelijk gescoord werd door NKV, stond er met rust een stand van 12-6 op het scorebord. Na rust probeerde Springfield nog terug te komen middels enkele slimme ballen en doorloopballen uit de ruimte, maar de scoringsmachine van NKV haperde nauwelijks. Met 28 goals gemaakt door NKV en maar 12 goals tegen, kon Springfield weer naar huis afreizen zonder punten. NKV blijft haar ongeslagen status behouden en kan zich gaan voorbereiden op haar volgende thuiswedstrijd tegen concurrent Attila. Echter zal daarvoor eerst uit van Focus en uit bij Hazenkamp gewonnen moeten worden.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


IVN kidswandeling

Zondag 24 februari hebben zo’n 20 kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s, dus in totaal haast 40 deelnemers, aan de bijzonder leuke activiteit ‘Beleef het einde van de winter’ meegedaan, georganiseerd door het IVN Nuenen c.a. (afdeling IVN Kids).

Heerlijk opwarmertje voor VDZ Racing op Circuit Zandvoort

Afgelopen zaterdag heeft VDZ Racing, met Roel van der Zanden en Ilse van de Sande (Nuenen), zich goed vermaakt tijdens de Circuit Short Rally. De aftrap van het Nederlands rallyseizoen was een mooi evenement, waarin de teams 4 klassementsproeven te wachten stond.

Eerste editie WeCaLi World Cup succesvol afgesloten

Afgelopen zondag was op het tennispark van TV Wettenseind de afsluiting van de eerste editie van de WeCaLi World Cup.

De Raven - EMK: 3 - 0

Vanaf het eerste fluitsignaal was De Raven afgelopen zondag met meer wil en overtuiging het veld ingegaan. Er werd al vroeg druk gezet op de bal en EMK had moeite met het balbezit en elke 2e bal was voor De Raven.

Nederwetten doet zichzelf tekort Odiliapeel 1 - Nederwetten 1: 2 - 2

Op een stralende zondag was het eerste wapenfeit van de gastheren, een schot van dik 20 meter ging juist over de kruising van onze goalie. Hierna nam Nederwetten het heft in handen, om dit vervolgens de gehele 1e helft niet meer af te staan.