IVN kidswandeling

Zondag 24 februari hebben zo’n 20 kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s, dus in totaal haast 40 deelnemers, aan de bijzonder leuke activiteit ‘Beleef het einde van de winter’ meegedaan, georganiseerd door het IVN Nuenen c.a. (afdeling IVN Kids).
                  
25-02-2019, 14:29
De tocht liet de kinderen zien hoe de natuur op de Papenvoortse heide (bos) stilaan afscheid neemt van de winter en hoe de natuur ze al een beetje lente-gevoel mee geeft. Dieren komen tevoorschijn en enkele planten in het bos bleken al tot bloei te komen. De vele bosvogeltjes, diersporen die werden ontdekt en een grote buizerd vlak boven hun hoofd, maakten het weer een zeer spannende en geslaagde tocht, die na ruim een uur werd afgesloten bij de blokhut van scouting Rudyard Kipling. Daar konden de kinderen (en de ouders) op een verantwoord kampvuur marshmallows ‘klaar bakken’ en uiteraard opeten. Alles bijeen een prima verlopen activiteit.

Foto: 's: Ming Jiang/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Heerlijk opwarmertje voor VDZ Racing op Circuit Zandvoort

Afgelopen zaterdag heeft VDZ Racing, met Roel van der Zanden en Ilse van de Sande (Nuenen), zich goed vermaakt tijdens de Circuit Short Rally. De aftrap van het Nederlands rallyseizoen was een mooi evenement, waarin de teams 4 klassementsproeven te wachten stond.

Eerste editie WeCaLi World Cup succesvol afgesloten

Afgelopen zondag was op het tennispark van TV Wettenseind de afsluiting van de eerste editie van de WeCaLi World Cup.

De Raven - EMK: 3 - 0

Vanaf het eerste fluitsignaal was De Raven afgelopen zondag met meer wil en overtuiging het veld ingegaan. Er werd al vroeg druk gezet op de bal en EMK had moeite met het balbezit en elke 2e bal was voor De Raven.

Nederwetten doet zichzelf tekort Odiliapeel 1 - Nederwetten 1: 2 - 2

Op een stralende zondag was het eerste wapenfeit van de gastheren, een schot van dik 20 meter ging juist over de kruising van onze goalie. Hierna nam Nederwetten het heft in handen, om dit vervolgens de gehele 1e helft niet meer af te staan.

Wentelwiek sponsorloop