Eerste editie WeCaLi World Cup succesvol afgesloten

Afgelopen zondag was op het tennispark van TV Wettenseind de afsluiting van de eerste editie van de WeCaLi World Cup.
                  
25-02-2019, 12:35
Er was een toss & lunch georganiseerd voor alle deelnemers, met een afsluitende prijsuitreiking. De WeCaLi World Cup was een nieuw initiatief tussen de tennisverenigingen TV Wettenseind, Tennisvereniging Carolus uit Helmond en TV Lissevoort en is uiteindelijk een heel groot succes geworden. Tweede editie In totaal 120 tennissers, onderverdeeld over 23 landen, streden in de maanden november t/m februari in vier poules op de zondagochtend om een wisselbeker, die ter beschikking werd gesteld en tevens werd uitgereikt door de gezamenlijke sponsor van de drie verenigingen: Ted van Gennip van SporTed uit Mierlo. Sportiviteit, leuke wedstijden en een afsluitende lunch waren de belangrijkste ingrediënten van de WeCaLi World Cup. De organisatie gaat de eerste editie evalueren en bekijken of er een tweede editie zal volgen. De eindstand Winnaar Poule A: Nederland (TV Wettenseind) Winnaar Poule B: Zwitserland (TV Carolus) Winnaar Poule C: Engeland (TV De Lissevoort) Winnaar Poule D: Rusland (TV Carolus)

Foto: 1: Winnaar Poule A Foto 2: Winnaar Poule B Foto 3: Winnaar Poule C Foto 4: Winnaar Poule D

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De Raven - EMK: 3 - 0

Vanaf het eerste fluitsignaal was De Raven afgelopen zondag met meer wil en overtuiging het veld ingegaan. Er werd al vroeg druk gezet op de bal en EMK had moeite met het balbezit en elke 2e bal was voor De Raven.

Nederwetten doet zichzelf tekort Odiliapeel 1 - Nederwetten 1: 2 - 2

Op een stralende zondag was het eerste wapenfeit van de gastheren, een schot van dik 20 meter ging juist over de kruising van onze goalie. Hierna nam Nederwetten het heft in handen, om dit vervolgens de gehele 1e helft niet meer af te staan.

Wentelwiek sponsorloop

Sleutelbos gevonden in De Vlos te Nuenen

Sneeuwmaan