Mooie resultaten voor PSV De Bosrakkers bij Brabantse Kampioenschappen

De ponyclub uit Nederwetten is trost dat er vijf van de zestien leden geselecteerd waren voor de Brabantse kampioenschappen. Begin februari werden er door hen dressuur- spring- en viertalwedstrijden gereden op Manege De Molenheide in Schijndel.
                  
18-02-2019, 15:38
Aangeleverd verslag: Eva Jans-Reemst Zoey Latour viel op 9 februari in de prijzen met het viertal waar ze deel van uitmaakt. Goud voor werd door hen gewonnen bij de pony’s kür op muziek 4-tal, klasse Z, van Kring Eindhoven de Kempen met ‘Musical Kur’. Overall won deze mooie combinatie van vier pony’s de derde prijs. Annemarie Teunisse werd met twee pony’s geselecteerd, brons behaalde ze met springen in de klasse C-L, op Moerputten Tessa T. Met de dressuurproef op haar Mister Nice Guy in de klasse DE-L1 behaalde ze de twaalfde plaats. Georgina Maas werd met drie pony’s geselecteerd. Met Quinto’s Robijn DMC wist ze ook brons te bemachtigen in klasse D-L en was ze foutloos in de barrage. Dressuur Er werden op drie februari nog meer dressuurproeven gereden. Nienke Migchels werd twaalfde met Op de heide'’s Lana, klasse AB-B. Zoey Latour behaalde met Li-La ddh’s Buttons, de veertiende plaats, klasse DE-Z1. Springen Op zestien februari kon het publiek genieten van het springen. Anouk van de Loo viel in de prijzen met een zestiende plaats, klasse DE-B, met haar pony Apple T. Nienke Michels werd met Op de heide’s Lana twaalfde in de klasse B-B. Georgina Maas werd met Quinto’s Obi DMC, zestiende, klasse D-Z en met Quinto’’s Oni DMC vierentwingste, klasse D-M. PSV de Bosrakkers feliciteert alle deelnemers met het behaalde resultaat. Wil je meer weten over deze gezellige ponyclub, kijk dan op http://psvdebosrakkers.nl.

Foto: Foto4u

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Tip Jar en een vol Van Goghkerkje

Afgelopen zaterdag speelde Tip Jar, de band rond het Nuenense muziekduo Bart de Win en Arianne Knegt, voor het vierde jaar op rij in het Van Goghkerkje.

Wentelwiek voor ‘Out of Area’

Op dinsdag 8 januari startte de Wentelwiek het nieuwe TopOndernemers thema ‘Verschillen in de wereld’. TopOndernemers is een wereldoriëntatie methode, waarin kinderen vanuit een thema in groepjes aan verschillende opdrachten werken.

Maysam Schoenmakers voorleeskampioen 2019 van Nuenen

Afgelopen week vond in Nuenen de lokale Voorleeswedstrijd plaats. Een jaarlijkse wedstrijd waar de Voorleeskampioen van dit jaar wordt gekozen uit de kampioenen van de deelnemende basisscholen.

Schubert in Nuenen

Vrijdagavond 15 februari was in het Van Goghkerkje het strijkkwintet van Franz Schubert te horen. Dit is één van de laatste composities van Schubert.

EMK - Woenselse Boys: 2 - 0

De openingsfase van de wedstrijd verliep afgelopen zondag grotendeels in evenwicht, met kansen voor zowel Woenselse Boys (buitenspel) als een kans van EMK voorlangs het doel.

Koffieconcert Gerwen

Met Petit restaurants Fours en Losse Tongen zou je je aan een theetafel kunnen wanen. In Gerwen was dat afgelopen zondagmiddag geenszins het geval.