Tip Jar en een vol Van Goghkerkje

Afgelopen zaterdag speelde Tip Jar, de band rond het Nuenense muziekduo Bart de Win en Arianne Knegt, voor het vierde jaar op rij in het Van Goghkerkje.
                  
18-02-2019, 15:12
Inmiddels mag dus van een mooie voorjaarstraditie gesproken worden. Dit keer bleek het kerkje zelfs te klein om alle belangstellenden van een plek te voorzien. In het volle kerkje bouwde Tip Jar een bijzonder muzikaal feestje, met de prachtige vioolklanken van Joost van Es, die ook speelt met mensen als Ilse DeLange en Douwe Bob, en Harry Hendriks, een vertrouwd gezicht voor liefhebbers van de muziek van Gerard van Maasakkers. Samen met Bart maakte hij ruim vijftien jaar deel uit van De Vaste Mannen. De stemmen van Bart, Arianne en Harry vloeien naadloos in elkaar over in de vele melodieuze refreinen. De albums van Tip Jar krijgen zeer goede recensies in alle muziekbladen, zoals Oor en Heaven. Wie dus van echte, ambachtelijk gemaakte liedjes houdt, raden wij dan ook van harte aan eens op de concertagenda van Tip Jar te kijken: www.tipjar.nl.

Foto: 's: Theo van Vijfeijken/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Wentelwiek voor ‘Out of Area’

Op dinsdag 8 januari startte de Wentelwiek het nieuwe TopOndernemers thema ‘Verschillen in de wereld’. TopOndernemers is een wereldoriëntatie methode, waarin kinderen vanuit een thema in groepjes aan verschillende opdrachten werken.

Maysam Schoenmakers voorleeskampioen 2019 van Nuenen

Afgelopen week vond in Nuenen de lokale Voorleeswedstrijd plaats. Een jaarlijkse wedstrijd waar de Voorleeskampioen van dit jaar wordt gekozen uit de kampioenen van de deelnemende basisscholen.

Schubert in Nuenen

Vrijdagavond 15 februari was in het Van Goghkerkje het strijkkwintet van Franz Schubert te horen. Dit is één van de laatste composities van Schubert.

EMK - Woenselse Boys: 2 - 0

De openingsfase van de wedstrijd verliep afgelopen zondag grotendeels in evenwicht, met kansen voor zowel Woenselse Boys (buitenspel) als een kans van EMK voorlangs het doel.

Koffieconcert Gerwen

Met Petit restaurants Fours en Losse Tongen zou je je aan een theetafel kunnen wanen. In Gerwen was dat afgelopen zondagmiddag geenszins het geval.

RKVV Keldonk - RKVV Nederwetten: 3-1 Ondanks hard werken geen punt voor Nederwetten

Aan het weer heeft het zeker niet gelegen. Een strakblauwe hemel spreidde zich over het gezellige complex van de Keldonkse voetbalvereniging afgelopen zondag. Velen hadden de weg naar het sportpark weten te vinden en dat waren niet alleen de inwoners van Keldonk. Een dertigtal Nederwetten supporters omzoomde mede het veld van de tegenstander.