EMK - Woenselse Boys: 2 - 0

De openingsfase van de wedstrijd verliep afgelopen zondag grotendeels in evenwicht, met kansen voor zowel Woenselse Boys (buitenspel) als een kans van EMK voorlangs het doel.
                  
18-02-2019, 14:08
Aangeleverd verslag: John de Jong De eerste serieuze kans van EMK werd door de keeper van Woensel Boys tot corner verwerkt, terwijl een overtreding vanwege een doorgebroken speler van EMK (Tom van Elst) slechts met een gele kaart werd bestraft. De vrije trap leverde vervolgens niets op. Toch werd de wedstrijd kort voor rust beslist door een individuele actie van Rick van den Bogaard, die in de 40ste minuut door de verdediging soleerde en prima afrondde, 1-0. Woenselse Boys had zich nauwelijks hersteld van deze tegenvaller, toen Rick van den Bogaard met een assist Robbie van de Ven in scoringspositie bracht, die de 2-0 ruststand liet noteren. Tweede helft Na rust werd al snel duidelijk dat EMK niet meer hoefde en Woenselse Boys niet meer kon: de wedstrijd zat volledig op slot en de supporters van beide partijen hoopten op meer, maar genoten voornamelijk van het vroege lenteweer. Het was Woenselse Boys dat probeerde de aansluitingstreffer te vinden, terwijl EMK de wedstrijd definitief in het slot wilde gooien, maar het was duidelijk dat de ‘burenruzie’ feitelijk al in de eerste helft beslist was. EMK houdt de aansluiting met de bovenste teams in de 4e klasse F.

Foto: Actie Tom van Elst.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Koffieconcert Gerwen

Met Petit restaurants Fours en Losse Tongen zou je je aan een theetafel kunnen wanen. In Gerwen was dat afgelopen zondagmiddag geenszins het geval.

RKVV Keldonk - RKVV Nederwetten: 3-1 Ondanks hard werken geen punt voor Nederwetten

Aan het weer heeft het zeker niet gelegen. Een strakblauwe hemel spreidde zich over het gezellige complex van de Keldonkse voetbalvereniging afgelopen zondag. Velen hadden de weg naar het sportpark weten te vinden en dat waren niet alleen de inwoners van Keldonk. Een dertigtal Nederwetten supporters omzoomde mede het veld van de tegenstander.

Voedselbank bedankt Nuenen voor veel koffie

Voor het derde jaar op rij kon iedereen in december zijn gespaarde Douwe Egberts zegels bij de Nuenense supermarkten inleveren. De Voedselbank Nuenen en de Lionsclub telden al die zegels en zorgden voor verzilvering van de zegels voor koffie.

Gemeentelijke erepenning voor Henriëtte Kleijngeld

Zonnebloem voorzitter Yvonne Onstenk, 4 bestuursleden en de leden van de kaartmakersclub, hebben Henriëtte Kleijngeld verrast. Dit gebeurde op donderdag 14 februari tijdens de viering van het 20 jarig jubileum in het Steunpunt.

Zangeres Anna Luna Verschuuren vraagt om duimpjes

Anna Luna Verschuuren uit Nuenen zit bij de laatste 20 van de 'Beste Zangers YouTube-editie'. Als haar YouTubefilmpje genoeg gedeeld en 'geliket' wordt, mag ze met Beste Zangers-presentator Jan Smit mee naar Ibiza en daar optreden.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online