Koffieconcert Gerwen

Met Petit restaurants Fours en Losse Tongen zou je je aan een theetafel kunnen wanen. In Gerwen was dat afgelopen zondagmiddag geenszins het geval.
                  
17-02-2019, 22:00
Met een degelijk voorbereid programma werden de gasten van het 4de koffieconcert van WLG in het eerste deel van het concert getrakteerd op een reeks muzikale vertellingen, gebaseerd op thema's uit ‘Boekkunst’ en dus variërend van ernstig tot luchtig. Na de pauze was de variatie navenant, maar dan vormgegeven door vier a capella stemmen. Het was zichtbaar en hoorbaar dat er (bijna) niets leuker is dan samen muziek te maken. Ondanks het geweldig mooie weer was het voor de gasten een welbestede middag. Met nog één concert te gaan, zit de eerste reeks van koffieconcerten van WLG er op. De toenemende belangstelling stemt hoopvol voor de tweede reeks. Graag tot ziens op 17 maart, 14.00 uur in d’n Heuvel, bij Fiabe.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


RKVV Keldonk - RKVV Nederwetten: 3-1 Ondanks hard werken geen punt voor Nederwetten

Aan het weer heeft het zeker niet gelegen. Een strakblauwe hemel spreidde zich over het gezellige complex van de Keldonkse voetbalvereniging afgelopen zondag. Velen hadden de weg naar het sportpark weten te vinden en dat waren niet alleen de inwoners van Keldonk. Een dertigtal Nederwetten supporters omzoomde mede het veld van de tegenstander.

Voedselbank bedankt Nuenen voor veel koffie

Voor het derde jaar op rij kon iedereen in december zijn gespaarde Douwe Egberts zegels bij de Nuenense supermarkten inleveren. De Voedselbank Nuenen en de Lionsclub telden al die zegels en zorgden voor verzilvering van de zegels voor koffie.

Gemeentelijke erepenning voor Henriëtte Kleijngeld

Zonnebloem voorzitter Yvonne Onstenk, 4 bestuursleden en de leden van de kaartmakersclub, hebben Henriëtte Kleijngeld verrast. Dit gebeurde op donderdag 14 februari tijdens de viering van het 20 jarig jubileum in het Steunpunt.

Zangeres Anna Luna Verschuuren vraagt om duimpjes

Anna Luna Verschuuren uit Nuenen zit bij de laatste 20 van de 'Beste Zangers YouTube-editie'. Als haar YouTubefilmpje genoeg gedeeld en 'geliket' wordt, mag ze met Beste Zangers-presentator Jan Smit mee naar Ibiza en daar optreden.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online