Prachtig optreden van Lichtstad Revuetheater

Zondagmiddag 13 januari heeft er een prachtig optreden plaats gevonden voor de bewoners en omwonenden van Jo van Dijkhof.
                  
13-01-2019, 22:21
In het kader van iets extra’s bieden aan de bewoners van de Akkers/Jo van Dijkhof, heeft de stichting ‘Vrienden van de Akkers/Jo van Dijkhof’ de sponsoring op zich genomen, om het Eindhovense Lichtstad Revuetheater in staat te stellen om voor deze bewoners een mooi verzorgde, sprankelende show te geven van muziek; dans en entertainment. Onder de titel ‘Op reis met het Sterrenschip’ slagen deze uit een 40 tal amateur artiesten bestaande groep erin om de volle Gasterij een hele mooie middag te bezorgen. Wonderbaarlijk is het om te zien hoe in een razend snel tempo in schitterende kostuums gewisseld wordt tussen muziek en dans. Met dit eerste optreden in het nieuwe jaar hoopt de Stichting ‘Vrienden van...’ hun doelstelling om oudere bewoners een gezellige (zondag)middag te bezorgen, te hebben bereikt.

Foto: 's: Marleen Houben/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Vrijwilligersavond Gerwen

Donderdagavond 10 januari; de vrijwilligers stromen goed gestemd binnen in de St.-Clemenskerk. De tafels en stoelen, de koffie en de thee en het gebak staan achter in de kerk klaar om ons gastvrij te ontvangen. De Klankbordgroep heeft alles keurig voorbereid. De sfeer is opperbest. Aan het begin van het nieuwe jaar is het een mooi moment om elkaar te treffen en elkaar een gezond 2019 te wensen.

Bas Engelen sportman van het jaar 2018 bij RKGSV

Op de nieuwjaarsreceptie van RKGSV is Bas Engelen gekroond tot sportman van het jaar 2018.

Jaarlijkse nieuwjaarsborrel van LONU

Dinsdagavond 8 januari was het tijd voor de jaarlijkse nieuwjaarsborrel bij LONU, met daaraan voorafgaand de prestatieloop. Het clubgebouw was gezellig aangekleed in kerstsfeer.

Vrijwilligersavond Parochie in Nederwetten

Op de tweede vrijdag van het nieuwe jaar is er traditioneel een avond voor de vrijwilligers die betrokken zijn bij de parochiegemeenschap in Nederwetten. Een avond om dank uit te spreken naar al die mensen die door hun vrijwillige bijdrage een levende geloofsgemeenschap in Nederwetten mogelijk maken. Daarnaast de gelegenheid om elkaar alle goeds toe te wensen en te stimuleren om door te gaan in het nieuwe jaar.

AED Het Puyven/Molvense Erven

Op de valreep, net voor de jaarwisseling, hebben Bewonersvereniging Het Puyven en Belangenvereniging Molvense Erven, in samenwerking met stichting Heartsafe Nuenen c.a. en gesponsord door Rabobank Dommelstreek, een AED mogen plaatsen aan de Oude Kerkdijk.

Historische beelden