Worstenbroodjesactie voor Ronald McDonald Kinderfonds

Voor het negende achtereenvolgende jaar verkopen de leden van de Lions Club Nuenen worstenbroodjes voor een goed doel. Het goede doel is dit jaar het Ronald McDonald Kinderfonds.
                  
09-12-2018, 20:25
Dit Kinderfonds zorgt ervoor dat ouders in zogenaamde Ronald McDonaldhuizen dicht bij hun zieke kinderen kunnen blijven. Zodat de ouders in de buurt zijn als ze nodig zijn en de kinderen hun verhaaltje voor het slapen gaan, die aai over de bol en die o zo nodige knuffel van papa en mama niet hoeven te missen. Verkoop komend weekend De verkoopactie is op zaterdag 8 en zondag 9 december begonnen. Ook zaterdag 15 en zondag 16 december zijn de smakelijke broodjes weer te verkrijgen bij de dames en heren van de Lions Club. De broodjes zijn gebakken door bakker Godfried de Vocht en worden verkocht bij de ingang van de Intratuin in Nuenen. Wilt u ook graag ‘een heel erg warm gevoel van binnen?’ Loop dan komend weekend langs bij de Lions en koop een of meer zakjes worstenbroodjes, of bestel via worstenbroodjes@lionsnuen.nl.

Foto: Marleen Houben/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


RKSV Nuenen JO11-2 kampioen

Afgelopen zaterdag 8 december zijn de jongens en meiden van JO11-2 kampioen geworden in de 2e klasse.

Eetkamer in Gerwen viert 10-jarig bestaan

Het welkomstwoord is van Nell Daams, een van de vrijwilligers en medeoprichters van de Eetkamer. ‘Alles is gratis vandaag’, zegt ze, ‘ook voor de introducés. Om te vieren dat we in een klein dorp als Gerwen nu al tien jaar een punt hebben voor alleenstaande 65-plussers om samen gezellig te eten.’ Nell Daams brengt een toast uit met alle 37 personen die dinsdag 4 december in de Eetkamer in Gerwen zijn. ‘Een drankje zonder alcohol met bubbel.’ Ze heft haar glas. ‘Op een goede gezondheid en op het leven!’

De Nuenense Krant verschijnt binnenkort op woensdag

Integrale controle bedrijventerrein Eeneind Nuenen

Nuenen wil een gemeente zijn waar inwoners, ondernemers en bezoekers veilig zijn en zich veilig voelen. Dit willen we zo houden en waar mogelijk verder verbeteren. Vandaag vond daarom een integrale controle met verschillende instanties plaats op bedrijventerrein Eeneind in Nuenen.

Zwemmers Z&PV Nuenen behalen hun eerst stickerzwemdiploma

Nadat we afgelopen week 10 prachtige zwemvaardigheidsdiploma’s hadden uitgereikt, mochten we afgelopen maandag ook nog eens 4 hele bijzondere diploma’s uitreiken. Lonneke, Bram, Sam en Jeroen behaalden namelijk hun eerste diploma van het stickerzwemmen, namelijk het survival 1 diploma.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'