WeCaLi World Cup nu al een groot succes

Afgelopen zondag was de tweede speelronde van de WeCaLi World Cup, wat een nieuw initiatief is van de tennisverenigingen TV Wettenseind, TV Carolus uit Helmond en TV De Lissevoort.
                  
28-11-2018, 09:57
In vier verschillende poules, die zoveel mogelijk op speelsterkte zijn ingedeeld, strijden verschillende landen tegen elkaar op de drie parken van de deelnemende verenigingen. De landen zijn geïnspireerd op de tennissers in de top van de ATP wereldranglijst. Er wordt op vijf zondagochtenden tijdens de winterperiode gespeeld, een heren- en damesdubbel en twee mix partijen. Tijdens de zesde speeldag met alle teams zal er een toss georganiseerd worden, met als afsluiting een verzorgde lunch, waar ook de poulewinnaars bekend worden gemaakt. De winnaars ontvangen een door SporTed uit Mierlo beschikbaar gestelde wisseltrofee. Aan deze eerste editie doen maar liefst 22 landen mee en er is nu al veel animo voor de volgende editie. Belangrijk bij de WeCaLi is sportiviteit, gezelligheid en lekker een balletje slaan tijdens de winterperiode. De thuisspelende teams verzorgen de lunch voor hun tegenstander en bij TV Carolus worden de broodjes verzorgd door de club zelf. Volg de WeCaLi via de websites van de deelnemende verenigingen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Sinterklaas is weer in het land

Breng uw klanten en relaties ook deze maand en in de komende feestmaand via De Nuenense Krant op de hoogte van uw plannen met uw onderneming, aanbiedingen en acties. Wij bieden u hiervoor een speciale advertentie aan, plaatsing in 3 opeenvolgende weken, formaat 125 x 75 mm. Voor € 50,- excl. BTW per plaatsing, 3 weken achter elkaar in de resterende weken van 2018, staat u full color in De Nuenense Krant met een advertentie naar wens.

Grootse Eftelingshow is een sprookje

Op 24 en 25 november was in Het Klooster een stukje Efteling te beleven. Het Gerwens Muziekkorps organiseerde een bijzonder concert rondom dit pretpark. Eigenlijk doet het woord 'concert' geen eer aan de show die werd opgevoerd.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Meidenploeg Z&PV Nuenen naar NJJK

Op de laatste afstand van de laatste dag van de Brabantse Winter Kampioenschappen, hebben Kayley McAteer (2003), Kyra Spierings (2003), Flore Meulendijks (2004) en Michelle de Klerk (2005) voor een enorme verrassing gezorgd. Op de 4x100m wisselslag jeugd zwommen ze met 4.51.15 niet alleen naar het zilver en dik 7 seconden onder hun inschrijftijd, ook bleven ze met hun eindtijd 0.07 seconden binnen de limiet voor de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen.

Paulus Schäfer invites met zomers tintje De Wereld Draait Door in De Stam Gerwen

Jan Kuiper, Herbie Guldenaar en Paulus Schäfer zijn topgitaristen die maandagavond 26 november een muzikale wereldreis maakten in Gerwen. Van New Orleans naar India, van Mali naar Japan, geen enkel probleem voor deze drie musici.

Gezellige lezing over het Belgische trekpaard

‘Ik heb één probleem, ik klets nogal veel’, zegt Wim van Lankveld tijdens zijn lezing bij de WLG in Gerwen. Het is maandagmiddag en aangezien ik ook een kleine tic met paarden heb, ga ik eens luisteren bij deze lezing.