Sinterklaas is weer in het land

Breng uw klanten en relaties ook deze maand en in de komende feestmaand via De Nuenense Krant op de hoogte van uw plannen met uw onderneming, aanbiedingen en acties. Wij bieden u hiervoor een speciale advertentie aan, plaatsing in 3 opeenvolgende weken, formaat 125 x 75 mm. Voor € 50,- excl. BTW per plaatsing, 3 weken achter elkaar in de resterende weken van 2018, staat u full color in De Nuenense Krant met een advertentie naar wens.
                  
27-11-2018, 15:09
Graag ontvangen wij uw reservering via adverteren@denuenensekrant.nl of tel. 06-10885854. Graag ontvangen wij uw kopij en advertenties uiterlijk dinsdag 12 uur voor plaatsing in dezelfde week. Bent u benieuwd naar welke andere aanbiedingen De Nuenense Krant voor u heeft? Neem daarvoor contact op via bovenstaande mogelijkheden. Voor iedere ondernemer bieden wij een passend aanbod. De eventuele opmaak van de advertentie is gratis. U bent uiteraard ook welkom om de overige mogelijkheden van adverteren samen met ons te bespreken. Informeer daarnaast naar de mogelijkheid om ook het nieuws en activiteiten van uw bedrijf in De Nuenense Krant te plaatsen en online op de nieuwssite van Nuenen. Ook uw folder kunnen wij voor u verspreiden met De Nuenense Krant. Adverteren in De Nuenense Krant is: • Adverteren in full color, zonder meerprijs voor kleur • Adverteren op redactionele pagina’s, zonder meerprijs • Advertentie doorplaatsen in (regionale (week-)) kranten • Korting bij meerdere advertentieplaatsingen • Adverteren in de best en meest gelezen krant van Nuenen ca. • Adverteren in een krant met inhoud • Betrokkenheid en persoonlijk contact 'De Nuenense Krant, de krant die u boeit' Voor kopij mailt u naar: redactie@denuenensekrant.nl Voor advertenties mailt u naar: adverteren@denuenensekrant.nl

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Grootse Eftelingshow is een sprookje

Op 24 en 25 november was in Het Klooster een stukje Efteling te beleven. Het Gerwens Muziekkorps organiseerde een bijzonder concert rondom dit pretpark. Eigenlijk doet het woord 'concert' geen eer aan de show die werd opgevoerd.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

Meidenploeg Z&PV Nuenen naar NJJK

Op de laatste afstand van de laatste dag van de Brabantse Winter Kampioenschappen, hebben Kayley McAteer (2003), Kyra Spierings (2003), Flore Meulendijks (2004) en Michelle de Klerk (2005) voor een enorme verrassing gezorgd. Op de 4x100m wisselslag jeugd zwommen ze met 4.51.15 niet alleen naar het zilver en dik 7 seconden onder hun inschrijftijd, ook bleven ze met hun eindtijd 0.07 seconden binnen de limiet voor de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen.

Paulus Schäfer invites met zomers tintje De Wereld Draait Door in De Stam Gerwen

Jan Kuiper, Herbie Guldenaar en Paulus Schäfer zijn topgitaristen die maandagavond 26 november een muzikale wereldreis maakten in Gerwen. Van New Orleans naar India, van Mali naar Japan, geen enkel probleem voor deze drie musici.

Gezellige lezing over het Belgische trekpaard

‘Ik heb één probleem, ik klets nogal veel’, zegt Wim van Lankveld tijdens zijn lezing bij de WLG in Gerwen. Het is maandagmiddag en aangezien ik ook een kleine tic met paarden heb, ga ik eens luisteren bij deze lezing.

Jongste leden Z&PV Nuenen leveren geweldige prestaties

Afgelopen week zwommen 10 zwemmers van Z&PV Nuenen Recreatief op hun allerbest, met als doel dat felbegeerde papiertje: het zwemdiploma.