INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

                  
27-11-2018, 12:37
VERKEER Asfaltonderhoud diverse wegen in Nuenen In het kader van het jaarlijks asfaltonderhoud gaat de gemeente Nuenen vanaf donderdag 29 november tot en met maandag 3 december reparaties uitvoeren aan de Smits van Oyenlaan, Collse Hoefdijk, Collseweg, Buizerdlaan en de Brabantring. Op de Smits van Oyenlaan wordt op 3 locaties tussen rotonde Het Pluuke en de A270 het asfalt gerepareerd. Op donderdag 29 en vrijdag 30 november worden reparaties uitgevoerd op de oostelijke rijbaan (A270 richting Europalaan) van de Smits van Oyenlaan. U wordt dan omgeleid via Klamperlaan en Refeling. Op maandag 3 december volgt de westelijk rijbaan (Europalaan richting A270). Op de Collse Hoefdijk wordt op 29 november tussen rotonde Geldropsedijk en de A270 het asfalt gerepareerd. Het verkeer vanuit de richting Geldrop wordt omgeleid via de Geldropsedijk en de Europalaan. Het verkeer in de richting Geldrop wordt begeleid door verkeersregelaars en kunnen dus gebruik blijven maken van de Collse Hoefdijk. Verder worden reparaties uitgevoerd op de wegen Brabantring (nabij aansluiting Heikampen), Collseweg en Buizerdlaan. Hierbij is de overlast voor het verkeer beperkt tot enkele uren. Bovenstaande planning is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Als u vragen heeft over de werkzaamheden, kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente Nuenen via telefoonnummer (040) 2631 631. NL-ALERT CONTROLEBERICHT Op maandag 3 december om 12.00 uur wordt centraal een NL-Alert controlebericht verstuurd. Iedereen die zijn of haar mobiele telefoon juist heeft ingesteld, ontvangt overal hetzelfde bericht. Stel je mobiel nu goed in en ontvang voortaan alle berichten bij noodsituaties en alle halfjaarlijkse testberichten. NL-Alert wordt ingezet bij levens- en gezondheidsbedreigende situaties, zoals een grote brand, een terroristische aanslag, explosiegevaar of noodweer. Het instellen van je mobiel doe je via de website https://crisis.nl/nl-alert/instelhulp en als je op 3 december het controlebericht ontvangt, weet je zeker dat jouw mobiel juist is ingesteld voor NL-Alert.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Meidenploeg Z&PV Nuenen naar NJJK

Op de laatste afstand van de laatste dag van de Brabantse Winter Kampioenschappen, hebben Kayley McAteer (2003), Kyra Spierings (2003), Flore Meulendijks (2004) en Michelle de Klerk (2005) voor een enorme verrassing gezorgd. Op de 4x100m wisselslag jeugd zwommen ze met 4.51.15 niet alleen naar het zilver en dik 7 seconden onder hun inschrijftijd, ook bleven ze met hun eindtijd 0.07 seconden binnen de limiet voor de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen.

Paulus Schäfer invites met zomers tintje De Wereld Draait Door in De Stam Gerwen

Jan Kuiper, Herbie Guldenaar en Paulus Schäfer zijn topgitaristen die maandagavond 26 november een muzikale wereldreis maakten in Gerwen. Van New Orleans naar India, van Mali naar Japan, geen enkel probleem voor deze drie musici.

Gezellige lezing over het Belgische trekpaard

‘Ik heb één probleem, ik klets nogal veel’, zegt Wim van Lankveld tijdens zijn lezing bij de WLG in Gerwen. Het is maandagmiddag en aangezien ik ook een kleine tic met paarden heb, ga ik eens luisteren bij deze lezing.

Jongste leden Z&PV Nuenen leveren geweldige prestaties

Afgelopen week zwommen 10 zwemmers van Z&PV Nuenen Recreatief op hun allerbest, met als doel dat felbegeerde papiertje: het zwemdiploma.

Intocht Sinterklaas Gerwen

Afgelopen zondag deden Sinterklaas en zijn zwarte pieten Gerwen aan. Pauly Lenting maakte er de volgende foto’s.

Optreden Django Wagner in kerk in Nuenen

Django Wagner heeft een nieuwe kerst-cd uitgebracht en die was, samen met z’n oudere nummers, te horen tijdens het concert dat hij 22 november in de Clemenskerk in Nuenen gaf.