Meidenploeg Z&PV Nuenen naar NJJK

Op de laatste afstand van de laatste dag van de Brabantse Winter Kampioenschappen, hebben Kayley McAteer (2003), Kyra Spierings (2003), Flore Meulendijks (2004) en Michelle de Klerk (2005) voor een enorme verrassing gezorgd. Op de 4x100m wisselslag jeugd zwommen ze met 4.51.15 niet alleen naar het zilver en dik 7 seconden onder hun inschrijftijd, ook bleven ze met hun eindtijd 0.07 seconden binnen de limiet voor de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen.
                  
27-11-2018, 12:33
Ook voor de ploeg die deel zal gaan nemen aan de ONK kortebaan in Tilburg, geldt dat het aantal zwemmers wat zich heeft gekwalificeerd groter is dan ooit. Zo zouden Colet Claessens en Silke Voets op maximaal 11 afstanden plus estafettes ingeschreven kunnen worden en Nikita van den Ouden zelfs op 13 afstanden plus estafettes. Daarnaast zullen ook Ruud van Heerbeek (4 afstanden), Susan Teijken (6 afstanden), Robin Goossens (5 afstanden) en Merel Phaff (6 afstanden) mogelijk keuzes moeten maken.

Foto: 4x100m wisselslag ploeg (vlnr.: Flore, Kayley, Kyra, Michelle).

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Paulus Schäfer invites met zomers tintje De Wereld Draait Door in De Stam Gerwen

Jan Kuiper, Herbie Guldenaar en Paulus Schäfer zijn topgitaristen die maandagavond 26 november een muzikale wereldreis maakten in Gerwen. Van New Orleans naar India, van Mali naar Japan, geen enkel probleem voor deze drie musici.

Gezellige lezing over het Belgische trekpaard

‘Ik heb één probleem, ik klets nogal veel’, zegt Wim van Lankveld tijdens zijn lezing bij de WLG in Gerwen. Het is maandagmiddag en aangezien ik ook een kleine tic met paarden heb, ga ik eens luisteren bij deze lezing.

Jongste leden Z&PV Nuenen leveren geweldige prestaties

Afgelopen week zwommen 10 zwemmers van Z&PV Nuenen Recreatief op hun allerbest, met als doel dat felbegeerde papiertje: het zwemdiploma.

Intocht Sinterklaas Gerwen

Afgelopen zondag deden Sinterklaas en zijn zwarte pieten Gerwen aan. Pauly Lenting maakte er de volgende foto’s.

Optreden Django Wagner in kerk in Nuenen

Django Wagner heeft een nieuwe kerst-cd uitgebracht en die was, samen met z’n oudere nummers, te horen tijdens het concert dat hij 22 november in de Clemenskerk in Nuenen gaf.

Nuenens ‘spreukebuukske’ gepresenteerd ‘Den himkundekring duuj ‘n spreukebuukske oope’

Afgelopen zaterdag is het Nuenens spreukebuukske ‘Zoo zégge wèij ’t in Nuejne tigge mekaâr’ gepresenteerd. De samensteller van het buukske, Gerard de Laat, overhandigde het eerste exemplaar aan zijn zus Ria, uit eerbetoon aan hun moeder, die de basis gelegd heeft voor een groot aantal spreuken die in dit boekje staan opgetekend. Het tweede ‘eerste’ exemplaar was voor prof. dr. Jos Swanenberg, verbonden aan de Universiteit van Tilburg en Erfgoed Brabant. Hij schreef het voorwoord in het buukske.