Paulus Schäfer invites met zomers tintje De Wereld Draait Door in De Stam Gerwen

Jan Kuiper, Herbie Guldenaar en Paulus Schäfer zijn topgitaristen die maandagavond 26 november een muzikale wereldreis maakten in Gerwen. Van New Orleans naar India, van Mali naar Japan, geen enkel probleem voor deze drie musici.
                  
27-11-2018, 12:28
De herkenningstune van het tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ werd zo aanstekelijk vertolkt, dat iedereen in het sfeervolle concertcafé De Stam meezong. De rasgitaristen Jan Kuiper en Herbie Guldenaar waren door Paulus Schäfer uitgenodigd voor een optreden in zijn stamcafé in Gerwen. Het concert werd besloten met een zomers tintje: ‘Summertime’, gezongen door Christien van Helden.

Foto: Concert ‘Paulus Schäfer invites’ met vlnr.: Jan Kuiper, Paulus Schäfer en Herbie Guldenaar. Foto: Cees van Keulen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Gezellige lezing over het Belgische trekpaard

‘Ik heb één probleem, ik klets nogal veel’, zegt Wim van Lankveld tijdens zijn lezing bij de WLG in Gerwen. Het is maandagmiddag en aangezien ik ook een kleine tic met paarden heb, ga ik eens luisteren bij deze lezing.

Jongste leden Z&PV Nuenen leveren geweldige prestaties

Afgelopen week zwommen 10 zwemmers van Z&PV Nuenen Recreatief op hun allerbest, met als doel dat felbegeerde papiertje: het zwemdiploma.

Intocht Sinterklaas Gerwen

Afgelopen zondag deden Sinterklaas en zijn zwarte pieten Gerwen aan. Pauly Lenting maakte er de volgende foto’s.

Optreden Django Wagner in kerk in Nuenen

Django Wagner heeft een nieuwe kerst-cd uitgebracht en die was, samen met z’n oudere nummers, te horen tijdens het concert dat hij 22 november in de Clemenskerk in Nuenen gaf.

Nuenens ‘spreukebuukske’ gepresenteerd ‘Den himkundekring duuj ‘n spreukebuukske oope’

Afgelopen zaterdag is het Nuenens spreukebuukske ‘Zoo zégge wèij ’t in Nuejne tigge mekaâr’ gepresenteerd. De samensteller van het buukske, Gerard de Laat, overhandigde het eerste exemplaar aan zijn zus Ria, uit eerbetoon aan hun moeder, die de basis gelegd heeft voor een groot aantal spreuken die in dit boekje staan opgetekend. Het tweede ‘eerste’ exemplaar was voor prof. dr. Jos Swanenberg, verbonden aan de Universiteit van Tilburg en Erfgoed Brabant. Hij schreef het voorwoord in het buukske.

Ruud Habraken koning St. Catharina gilde

Op zondag 25 november werd op de Teerdag van het St. Catharina gilde Nuenen Boord, het twee jaarlijkse koningsschieten gehouden.