Het levend kerstverhaal anno 2017 trekt weer veel bezoekers

Afgelopen zaterdag; mooi om te zien en te horen dat de medewerkers aan het levend kerstverhaal, het elke keer weer vol enthousiasme vertellen en doorgeven. De kinderen lopen met hun ouders, grootouders en misschien nog wel andere familieleden en bekenden, vol verwachting achter de ‘gids’ aan. Maar eerst moeten ze zich nog wel inschrijven bij het Officium.
                                    
19-12-2017, 14:32
Voordat de tocht gaat beginnen, kan er bij de ‘Cantine’ een bekertje warme chocolade gehaald worden. Voor de ouderen is er eventueel een lekker glaasje Glühwein. Dat alles wordt aangeboden door drie dames met een mooie hoofdtooi. Je zou bijna denken dat je al bij de drie wijzen was aangeland. ‘Wij zijn de drie wijzen uit het westen’, grapt een van de dames. Lees donderdag het hele verslag van Gemma Eerdmans, met foto's gemaakt door Ming Jiang, in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


First Lego League Challenge 2017/2018

Rosenberg Trio en Paulus Schäfer in topvorm in de Stam Gerwen

De drie topgitaristen van het Rosenberg Trio hebben samen met gastheer/sologitarist Paulus Schäfer de concertgangers in het intieme café de Stam Gerwen een onvergetelijke avond bezorgd.

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE' WEEK 51

Dubbel verlies voor selectie NKV in Best

In de dubbelwedstrijd tegen DKB heeft de NKV selectie afgelopen weekend geen beste indruk achtergelaten. Was het bij het tweede team een tegenvallende score van slechts 8 maal, waarbij de tegenstander er 10 wist te scoren, het vaandelteam leidde een gevoelige nederlaag door er 30 door te laten. Dat geeft een nieuwe dimensie aan open verdedigen.

Opnieuw GOUD tijdens NK Twirling voor largeteam Dedication én voor soliste Anouk van Asten

Het largeteam van Twirlvereniging Dedication uit Nuenen heeft op zaterdag 16 december jl. hun titel geprolongeerd tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Runner-Up twirling. Voor Anouk van Asten was het dubbel goud: zij werd ook als soliste Nederlands Kampioen.

Medailles voor Zwetsloot en Struijk op NK

Tijdens de door Z&PV Nuenen en de KNZB georganiseerde Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen, hebben Bram Zwetsloot en Diede Struijk eremetaal weten te veroveren. Bram won in de leeftijd junioren 4 (2002) de 50 en 100m schoolslag en werd 2e op de 200m schoolslag. Voor Diede was er in de paralympische klasse brons op de 400m vrijeslag en tweemaal zilver op de 50 en 100m rugslag.